Vår tids hjälte – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michaïl Lermontov

Jämför och hitta det billigaste priset på Vår tids hjälte innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vår tids hjälte är skriven av Michaïl Lermontov och gavs ut 2018-12-21.

Vår tids hjälte som bok, ljudbok eller e-bok.
Vår tids hjälte

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vår tids hjälte

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vår tids hjälte. Boken är skriven av författaren Michaïl Lermontov. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vår tids hjälte var 2018-12-21.

Originalspråket som Michaïl Lermontov skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vår tids hjälte i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 202 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 14 mm och den väger så mycket som 310 g. Vår tids hjälte ISBN är 9788726044379. Vår tids hjälte är en fristående bok .


Läs Vår tids hjälte som bok

För dig som vill köpa och läsa Vår tids hjälte som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vår tids hjälte som ljudbok

Vill du lyssna på Vår tids hjälte som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vår tids hjälte som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vår tids hjälte som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vår tids hjälte som pocket

Vår tids hjälte finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vår tids hjälte med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vår tids hjälte med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vår tids hjälte
 • Författare: Michaïl Lermontov
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2018-12-21
 • Pris: 207
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 202
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 14 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9788726044379

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vår tids hjälte?

Vår tids hjälte är skriven av författaren Michaïl Lermontov

När gavs Vår tids hjälte ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-21.

Var kan jag köpa Vår tids hjälte?

Vi rekommenderar att du köper Vår tids hjälte hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vår tids hjälte är en poetisk roman som är lika delar psykologisk som samhällsfokuserad. Huvudpersonen, och vår hjälte, Petjórin är en officer i Kaukasus som lever i samklang med sin omskakande tid. Vi får följa Petjórins i hans olika äventyr men även ta del av hans erfarenheter och tankar. Handlingen sammanfaller delvis med författaren Lermontovs eget liv, då även han var förvisad till Kaukasus först för sin poesis skull och sedan efter en kvinnohistoria som även innehöll en duell med den franske ambassadörens son. I originalöversättning av Jarl HemmerMichail Jurjevitj Lermontov (1814-1841) var en rysk författare och poet. Han var av ädel börd och dog endast 27 år gammal i en duell. Lermontov ska ha sagt om sig själv:”Jag är ingen Byron, jag är en annan av världen förföljd vandringsman som han, men med en rysk själ”.

Utgivande förlag: Saga Egmont