Vår man i Havanna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Graham Greene

Jämför och hitta det billigaste priset på Vår man i Havanna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vår man i Havanna är skriven av Graham Greene och gavs ut 2016-07-19.

Vår man i Havanna som bok, ljudbok eller e-bok.
Vår man i Havanna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vår man i Havanna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vår man i Havanna. Boken är skriven av författaren Graham Greene. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vår man i Havanna var 2016-07-19.

Originalspråket som Graham Greene skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vår man i Havanna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 270 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 143 x 21 mm och den väger så mycket som 421 g. Vår man i Havanna ISBN är . Vår man i Havanna är en del av serien: Modernista klassiker.


Läs Vår man i Havanna som bok

För dig som vill köpa och läsa Vår man i Havanna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vår man i Havanna som ljudbok

Vill du lyssna på Vår man i Havanna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vår man i Havanna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vår man i Havanna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vår man i Havanna som pocket

Vår man i Havanna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vår man i Havanna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vår man i Havanna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vår man i Havanna
 • Författare: Graham Greene
 • Genre: Klassiska deckare
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2016-07-19
 • Pris: 140
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 270
 • Fysiska dimensioner: 215 x 143 x 21 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vår man i Havanna?

Vår man i Havanna är skriven av författaren Graham Greene

När gavs Vår man i Havanna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-19.

Var kan jag köpa Vår man i Havanna?

Vi rekommenderar att du köper Vår man i Havanna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»En av världens största författare, oavsett språk.« | WASHINGTON POST»En fullständigt absurd historia. Väldigt rolig.« | C-G KARLSSON, GO’KVÄLL»Graham Greene är den främste skildraren av 1900-talsmänniskans medvetande och farhågor.« | WILLIAM GOLDINGDen brittiska underrättelsetjänsten MI6:s man i Havanna är en före detta dammsugarförsäljare som heter Wormold. Motvilligt har han blivit hemlig agent, för pengarnas skull. För att göra sig viktig skickar han storstilade (falska) rapporter, inspirerade av en barnboksvariant av Shakespeares dramer. Så skickar han också skisser av massförstörelsevapen – egentligen föreställande dammsugardelar. Hans egen mardröm börjar när en efter en av lögnerna besannas.I översättning av Jane Lundblad och med ett nyskrivet förord av litteraturvetaren Oscar Jansson.GRAHAM GREENE [1902-1991] är en av Storbritanniens största romanförfattare genom tiderna. Hans författarskap kan delas in i två verk, romankvartetten som kommit att kallas »den katolska romanens guldstandard « – »Det är bra att läsa Greene i en tid när alla de eviga värden som för tillfället är på modet skrålar deliriskt på Twitter. Vi behöver hans skepticism, den tjuriga individualismen och sinnet för komplikationer.« | JENS CHRISTIAN BRANDT, DN»Greenes intriger må vara spänningsromanens eller kärleksromanens, spionromanens eller krigsromanens – men oavsett de yttre förvecklingarna vrider sig undantagslöst någon av de avgörande existentiella frågorna genom romanen som en obarmhärtig vass skruv.« | CRISTER ENANDER, SUNDSVALLS TIDNING Brighton Rock, Makten och härligheten, Hjärtpunkten och Slutet på historien – och de politiska romanerna, som kommit att tillhöra världslitteraturens mest klassiska spionthrillers: Den stillsamme amerikanen, Vår man i Havanna, Den tredje mannen, Hemlig agent och Den mänskliga faktorn. Graham Greene var vid två tillfällen – 1961 och 1967 – en av huvudkandidaterna till Nobelpriset i litteratur.Vår man i Havanna filmatiserades 1959 av Carol Reed (som även filmatiserade Greenes Den tredje mannen).Vår man i Havanna [Our Man in Havana, 1958] är en svart komedi om underrättelsetjänsters villighet att tro på historier. Graham Greenes klassiska Kuba-roman utspelade sig före revolutionen men leken med temat missilinstallationer förebådar på ett märkligt vis Kubakrisen 1962.

Utgivande förlag: Modernista