Var är Valle?

Var är Valle? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Handford

Jämför och hitta det billigaste priset på Var är Valle? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Var är Valle? är skriven av Martin Handford och gavs ut .

Var är Valle? som bok, ljudbok eller e-bok.
Var är Valle?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Var är Valle?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Var är Valle?. Boken är skriven av författaren Martin Handford. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Var är Valle? var .

Originalspråket som Martin Handford skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Var är Valle? är det: 9789180187183.


Läs Var är Valle? som bok

För dig som vill köpa och läsa Var är Valle? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Var är Valle? som ljudbok

Vill du lyssna på Var är Valle? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Var är Valle? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Var är Valle? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Var är Valle? som pocket

Var är Valle? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Var är Valle? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Var är Valle? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Var är Valle?
  • Författare: Martin Handford
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 109
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187183

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Var är Valle??

Var är Valle? är skriven av författaren Martin Handford

När gavs Var är Valle? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Var är Valle??

Vi rekommenderar att du köper Var är Valle? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Påbörja jakten på Valle i denna myllrande, detaljrika, klassiska aktivitetsbok! <i>Var är Valle?</i> är den första boken i serien och startade det som skulle bli ett världsomspännande fenomen – hitta Valle! Leta efter Valle och hans vänner när de reser runt jorden och hamnar på en mängd olika ställen. Dessutom finns här massor av andra roliga saker att leta reda på. Timmar av nöje väntar!

Utgivande förlag: Lind & Co