Väninnan : Roman – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Denise Rudberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Väninnan : Roman innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Väninnan : Roman är skriven av Denise Rudberg och gavs ut 2001-01-01.

Väninnan : Roman som bok, ljudbok eller e-bok.
Väninnan : Roman

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Väninnan : Roman

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Väninnan : Roman. Boken är skriven av författaren Denise Rudberg. Bokförlaget Fischer &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Väninnan : Roman var 2001-01-01.

Originalspråket som Denise Rudberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Väninnan : Roman i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 496 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 302 g. Väninnan : Roman ISBN är 9789170549335. Väninnan : Roman är en fristående bok .


Läs Väninnan : Roman som bok

För dig som vill köpa och läsa Väninnan : Roman som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Väninnan : Roman som ljudbok

Vill du lyssna på Väninnan : Roman som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Väninnan : Roman som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Väninnan : Roman som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Väninnan : Roman som pocket

Väninnan : Roman finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Väninnan : Roman med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Väninnan : Roman med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Väninnan : Roman
 • Författare: Denise Rudberg
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Fischer &amp
 • Utgivningsdatum: 2001-01-01
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 496
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 30 mm
 • SAB: Hc.01
 • ISBN: 9789170549335

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Väninnan : Roman?

Väninnan : Roman är skriven av författaren Denise Rudberg

När gavs Väninnan : Roman ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-01-01.

Var kan jag köpa Väninnan : Roman?

Vi rekommenderar att du köper Väninnan : Roman hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Om en ung människas integritet och hennes möjligheter att upprätthålla den i Stockholms överklassmiljö där avvikelser ses med oblida ögon.

Utgivande förlag: Bokförlaget Fischer &amp