Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap är skriven av och gavs ut 2020-05-15.

Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap. Boken är skriven av författaren . Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap var 2020-05-15.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fotvandring vilket ger den Na.08,Rbo som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 213 x 26 mm och den väger så mycket som 1099 g. Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap ISBN är 9789113106069. Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap är en fristående bok .


Läs Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som ljudbok

Vill du lyssna på Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap som pocket

Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap
 • Författare:
 • Genre: Fotvandring
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2020-05-15
 • Pris: 227
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 250 x 213 x 26 mm
 • SAB: Na.08,Rbo
 • ISBN: 9789113106069

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap?

Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap är skriven av författaren

När gavs Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-15.

Var kan jag köpa Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap?

Vi rekommenderar att du köper Vandringsturer i Europa : spektakulära vandringsleder, fascinerande landskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vandra, upplev och njut av naturen med alla dina sinnen!När man vandrar genom skog och känner doften av prunkande växtlighet, när man dricker uppfriskande vatten direkt ur en klar bergskälla, när horisonten syns långt där borta och det enda ljud som hörs är ljudet av sina egna hjärtslag, ett magiskt ögonblick att uppleva känslan av frihet! Fri från tidspassning, oro, måsten och krav.Allt fler upptäcker vandring och särskilt vandring under flera dagar som ett sätt att varva ner, uppleva och för välbehövlig återhämtning. Ryggsäcken packas, vandringskängorna snöras, du är redo att lämna vardagen en stund: steg för steg hittar du inte bara lugnet i naturen utan också inom dig.Europas mångfacetterade landskap återspeglas i de olika vandringslederna, från Islands karga vulkanlandskap till de grönskande öarna Madeira och Gran Canaria, längs Bretagnes flacka kust till Alpernas höga bergspass.Vandra i Europa presenterar de vackraste långdistanslederna i Europa, med varierande svårighetsgrad är det lätt att hitta en vandring som passar just dig magnifika vyer ingår!

Utgivande förlag: Norstedts