Vandra med Frälsarkransen

Vandra med Frälsarkransen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Alebo

Jämför och hitta det billigaste priset på Vandra med Frälsarkransen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vandra med Frälsarkransen är skriven av Anna Alebo och gavs ut 2021-05-03.

Vandra med Frälsarkransen som bok, ljudbok eller e-bok.
Vandra med Frälsarkransen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vandra med Frälsarkransen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vandra med Frälsarkransen. Boken är skriven av författaren Anna Alebo. Verbum AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vandra med Frälsarkransen var 2021-05-03.

Originalspråket som Anna Alebo skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Filosofi & religion” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vandra med Frälsarkransen är det: 9789152638446.


Läs Vandra med Frälsarkransen som bok

För dig som vill köpa och läsa Vandra med Frälsarkransen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vandra med Frälsarkransen som ljudbok

Vill du lyssna på Vandra med Frälsarkransen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vandra med Frälsarkransen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vandra med Frälsarkransen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vandra med Frälsarkransen som pocket

Vandra med Frälsarkransen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vandra med Frälsarkransen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vandra med Frälsarkransen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vandra med Frälsarkransen
  • Författare: Anna Alebo
  • Genre: Filosofi & religion
  • Förlag: Verbum AB
  • Utgivningsdatum: 2021-05-03
  • Pris: 229
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789152638446

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vandra med Frälsarkransen?

Vandra med Frälsarkransen är skriven av författaren Anna Alebo

När gavs Vandra med Frälsarkransen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-03.

Var kan jag köpa Vandra med Frälsarkransen?

Vi rekommenderar att du köper Vandra med Frälsarkransen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Boken Vandra med Frälsarkransen  beskriver hur alla, oavsett om vi bor i stan eller på landet, kan hitta platser för eftertanke, meditation och bön i vårt eget närområde. Därför är tanken att de här vandringarna ska kunna göras var man än befinner sig: vid ett stort träd, en bro, en kyrkogård, en livlig gågata eller en saluhall. Boken är ett redskap för den som vill öva sig i att leva som pilgrim mitt i livet och vardagen. Frälsarkransens pärlor är bokens utgångspunkt. 2021 års version av Vandra med Frälsarkransen  har uppdaterats med en ny omgjord sjunde vandring och en illustration av hur man skapar en labyrint.De sju pilgrimsvandringarna är:  Himlen under mina fötter Kärleksvandring Hemlighetsvandring Ökenvandring Från död till liv Paxvandring Reträttdag med labyrintvandring i och kring en kyrka

Utgivande förlag: Verbum AB