Valpen Ville – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Nordqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Valpen Ville innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Valpen Ville är skriven av Margareta Nordqvist och gavs ut 2021-12-27.

Valpen Ville som bok, ljudbok eller e-bok.
Valpen Ville

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Valpen Ville

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Valpen Ville. Boken är skriven av författaren Margareta Nordqvist. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Valpen Ville var 2021-12-27.

Originalspråket som Margareta Nordqvist skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Valpen Ville är det: 9789179771218.


Läs Valpen Ville som bok

För dig som vill köpa och läsa Valpen Ville som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Valpen Ville som ljudbok

Vill du lyssna på Valpen Ville som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Valpen Ville som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Valpen Ville som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Valpen Ville som pocket

Valpen Ville finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Valpen Ville med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Valpen Ville med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Valpen Ville
  • Författare: Margareta Nordqvist
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-27
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771218

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Valpen Ville?

Valpen Ville är skriven av författaren Margareta Nordqvist

När gavs Valpen Ville ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-27.

Var kan jag köpa Valpen Ville?

Vi rekommenderar att du köper Valpen Ville hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Valpskola för de absoluta nybörjarläsarna. Serien "Djurkompisar" är gullig och lätt läsning i versaler. Eddi ska få en egen hund. En liten valp! Valpen Ville är jättesöt, men ganska busig. Det blir både gosigt och lite utmattande när Eddi ska lära Ville allt som små hundar ska kunna. Valpen Ville är den sextonde fristående boken i en lättläst serie om husdjur av Margareta Nordqvist, som även illustrerar de populära Sigge-böckerna. I serien får vi följa en grupp barn som bor på landet och tar hand om olika djur.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen