Vålnader på Vasaskeppet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Olczak

Jämför och hitta det billigaste priset på Vålnader på Vasaskeppet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vålnader på Vasaskeppet är skriven av Martin Olczak och gavs ut 2011-09-12.

Vålnader på Vasaskeppet som bok, ljudbok eller e-bok.
Vålnader på Vasaskeppet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vålnader på Vasaskeppet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vålnader på Vasaskeppet. Boken är skriven av författaren Martin Olczak. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vålnader på Vasaskeppet var 2011-09-12.

Originalspråket som Martin Olczak skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Vålnader på Vasaskeppet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 154 x 11 mm och den väger så mycket som 280 g. Vålnader på Vasaskeppet ISBN är 9789129676624. Vålnader på Vasaskeppet är en del av serien: Jakten på Jack (del 2).


Läs Vålnader på Vasaskeppet som bok

För dig som vill köpa och läsa Vålnader på Vasaskeppet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vålnader på Vasaskeppet som ljudbok

Vill du lyssna på Vålnader på Vasaskeppet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vålnader på Vasaskeppet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vålnader på Vasaskeppet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vålnader på Vasaskeppet som pocket

Vålnader på Vasaskeppet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vålnader på Vasaskeppet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vålnader på Vasaskeppet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vålnader på Vasaskeppet
 • Författare: Martin Olczak
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2011-09-12
 • Pris: 129
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 205 x 154 x 11 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129676624

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vålnader på Vasaskeppet?

Vålnader på Vasaskeppet är skriven av författaren Martin Olczak

När gavs Vålnader på Vasaskeppet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-12.

Var kan jag köpa Vålnader på Vasaskeppet?

Vi rekommenderar att du köper Vålnader på Vasaskeppet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tillsammans med Betty och Rurik fortsätter Jack sökandet efter sina föräldrar. För att lyckas behöver de den mytomspunna Silverkompassen. Spåren leder dem till Vasamuseet. Men Vasaskeppet vaktas av vålnader: drunknade sjömän som följde regalskeppet till havets botten då det förliste år 1628. Och vålnader är inte att leka med! ´Jakten på Jack är en äventyrsserie i fyra delar: Trolldom i Gamla stan, Vålnader på Vasaskeppet, Varulvar i Storkyrkan och Häxor i tunnelbanan.

Utgivande förlag: Rabén &amp