Vägskäl : skäl att välja Vägen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arvid Nyström

Jämför och hitta det billigaste priset på Vägskäl : skäl att välja Vägen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vägskäl : skäl att välja Vägen är skriven av Arvid Nyström och gavs ut 2019-11-29.

Vägskäl : skäl att välja Vägen som bok, ljudbok eller e-bok.
Vägskäl : skäl att välja Vägen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vägskäl : skäl att välja Vägen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vägskäl : skäl att välja Vägen. Boken är skriven av författaren Arvid Nyström. Artos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vägskäl : skäl att välja Vägen var 2019-11-29.

Originalspråket som Arvid Nyström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religiösa aspekter på sexualitet, genus & relationer vilket ger den Cf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Vägskäl : skäl att välja Vägen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 129 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 205 g. Vägskäl : skäl att välja Vägen ISBN är 9789177771210. Vägskäl : skäl att välja Vägen är en fristående bok .


Läs Vägskäl : skäl att välja Vägen som bok

För dig som vill köpa och läsa Vägskäl : skäl att välja Vägen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vägskäl : skäl att välja Vägen som ljudbok

Vill du lyssna på Vägskäl : skäl att välja Vägen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vägskäl : skäl att välja Vägen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vägskäl : skäl att välja Vägen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vägskäl : skäl att välja Vägen som pocket

Vägskäl : skäl att välja Vägen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vägskäl : skäl att välja Vägen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vägskäl : skäl att välja Vägen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vägskäl : skäl att välja Vägen
 • Författare: Arvid Nyström
 • Genre: Religiösa aspekter på sexualitet, genus & relationer
 • Förlag: Artos &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-11-29
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 129
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 10 mm
 • SAB: Cf
 • ISBN: 9789177771210

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vägskäl : skäl att välja Vägen?

Vägskäl : skäl att välja Vägen är skriven av författaren Arvid Nyström

När gavs Vägskäl : skäl att välja Vägen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-29.

Var kan jag köpa Vägskäl : skäl att välja Vägen?

Vi rekommenderar att du köper Vägskäl : skäl att välja Vägen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det viktigaste i livet är relationer, menar Arvid Nyström i sin bok Vägskäl. Han målar upp livet som en smal väg mellan två diken. Det är diken med en sådan attraktionskraft att vi knappt märker när vi hamnar där eller vilken effekt det har på relationen till Gud, våra medmänniskor och oss själva. För att förstå och ge uttryck för detta tar författaren sin utgångspunkt i en modern tolkning av de sju dödssynderna och låter dem bilda det ena diket. På andra sidan finns motsatsord som utgör det andra och han visar att det mitt emellan finns en smal väg som vi egentligen längtar efter att följa. Här finns stöd och vägledning för den som vill följa den väg Jesus visade: Kärlekens väg.

Utgivande förlag: Artos &amp