Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Bengtsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet är skriven av Fredrik Bengtsson och gavs ut 2003-03-01.

Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet. Boken är skriven av författaren Fredrik Bengtsson. Cordia är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet var 2003-03-01.

Originalspråket som Fredrik Bengtsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Karriärplanering Yrkesvägledning vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 189 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 350 g. Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet ISBN är 9789170852640. Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet är en fristående bok .


Läs Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som ljudbok

Vill du lyssna på Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet som pocket

Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
 • Författare: Fredrik Bengtsson
 • Genre: Karriärplanering Yrkesvägledning
 • Förlag: Cordia
 • Utgivningsdatum: 2003-03-01
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 189
 • Fysiska dimensioner: 190 x 150 x 10 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789170852640

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet?

Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet är skriven av författaren Fredrik Bengtsson

När gavs Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-03-01.

Var kan jag köpa Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet?

Vi rekommenderar att du köper Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det går att se en mening i den epidemi av stressrelaterad ohälsa som vi lever med idag, menar Fredrik Bengtsson i sin nya bok, men förutsättningen är ett ödmjukt lyssnande och ett självkritiskt seende. Utifrån en existentiell förklaringsgrund diskuteras orsakerna i samhället och kulturen, i arbetslivet och i människors privata liv – de faktorer som samverkar till att allt fler blir sjuka av stress. Den här boken kan vara ett första steg – eller ett steg vidare för alla som vill förstå mer vad utbrändhet handlar om och att inspireras till en väg tillbaka till livet. Fredrik Bengtsson är leg psykolog och organisationskonsult. Han arbetar med att hjälpa individer, företag och organisationer att förstå, åtgärda och förebygga stressrelaterad ohälsa. Han har tidigare skrivit boken Att få livet att gå ihop – om yngre karriärmänniskors arbets- och yrkesvillkor.

Utgivande förlag: Cordia