Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vicki Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess är skriven av Vicki Johansson och gavs ut 2011-01-14.

Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som bok, ljudbok eller e-bok.
Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess. Boken är skriven av författaren Vicki Johansson. Borea Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess var 2011-01-14.

Originalspråket som Vicki Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den 388.1,Ppca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 247 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 390 g. Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess ISBN är 9789189140721. Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess är en fristående bok .


Läs Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som bok

För dig som vill köpa och läsa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som ljudbok

Vill du lyssna på Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess som pocket

Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess
 • Författare: Vicki Johansson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Borea Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2011-01-14
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 247
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 15 mm
 • SAB: 388.1,Ppca
 • ISBN: 9789189140721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess?

Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess är skriven av författaren Vicki Johansson

När gavs Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-01-14.

Var kan jag köpa Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess?

Vi rekommenderar att du köper Vägen till en väg : riskhantering och beslutspraktiker i vägbyggnadsprocess hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad händer när ett vägprojekt ska realiseras? Hur går det till när beslut fattas? Hur hanteras risker? Varför byggs cykelbanor, busshållplatser, trafikplatser, viltstängsel och bullerskydd där de byggs? Och varför placeras massaupplag, tunnlar och broar där de placeras? I Vägen till en väg analyseras dessa frågor utifrån ett konkret vägprojekt: BanaVäg i Väst .Vägplanering äger rum i en komplex och fragmentiserad genomförandeorganisation. Aktörerna är många statliga myndigheter, kommuner, konsulter, företag, intresseorganisationer, aktionsgrupper, markägare och allmänhet och de har i regel också synpunkter på hur en väg skall utformas. För att påverka besluten använder de både informella och formella maktresurser. I planeringens centrum står vägplanerarna som tolkar mål och regler, prioriterar mellan åtgärder och väger olika intressen och önskemål mot varandra. För att lyckas med denna uppgift måste de vara skickliga förhandlingsbyråkrater. Vicki Johansson är professor i offentlig förvaltning och verksam vid Förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet.

Utgivande förlag: Borea Bokförlag