Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen

Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ben Brooks

Jämför och hitta det billigaste priset på Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen är skriven av Ben Brooks och gavs ut .

Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 216

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen. Boken är skriven av författaren Ben Brooks. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen var .

Originalspråket som Ben Brooks skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen är det: 9789180186001.


Läs Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 216 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som ljudbok

Vill du lyssna på Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen som pocket

Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen
  • Författare: Ben Brooks
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 216
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186001

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen?

Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen är skriven av författaren Ben Brooks

När gavs Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen?

Vi rekommenderar att du köper Våga vara annorlunda : sanna berättelser om människor som förändrat världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Våga vara annorlunda </i>är uppföljaren till succéerna <i>Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda </i>och <i>Sagor för barn som vågar vara annorlunda</i>. Här möter vi 100 människor som på olika sätt, genom mod, kreativitet, uppfinningsrikedom och medmänsklighet gjort avtryck i historien. Gemensamt för dem alla är att de har använt ord för att göra bra saker, genom tal, brev, låttexter, berättelser och poesi har de förändrat världen. Här kan man läsa om Ignaz Semmelweis som genom två ord räddade massor av liv: "tvätta händerna", Alexandr Solzjenitsyn som vågade berätta om hemskheterna och brutaliteten i Stalins Sovjet, Greta Thunberg som genom sin protest utanför Sveriges riksdag och sitt plakat med texten "Skolstrejk för klimatet" startade en världsomspännande miljörörelse, Malala Yousafzai som vågade kämpa emot den totalitära talibanregimen och efter sitt tal i FN blev en symbol för hopp och motståndskraft, samt en massa andra fascinerande personer att inspireras av.

Utgivande förlag: Lind & Co