Våga tala – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pekka Idman

Jämför och hitta det billigaste priset på Våga tala innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Våga tala är skriven av Pekka Idman och gavs ut 2014-07-07.

Våga tala som bok, ljudbok eller e-bok.
Våga tala

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Våga tala

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Våga tala. Boken är skriven av författaren Pekka Idman. Idmans förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Våga tala var 2014-07-07.

Originalspråket som Pekka Idman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetspsykologi & industriell psykologi vilket ger den Do som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Våga tala i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 52 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 2 mm och den väger så mycket som 101 g. Våga tala ISBN är 9789176092385. Våga tala är en del av serien: Livskunskap.


Läs Våga tala som bok

För dig som vill köpa och läsa Våga tala som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Våga tala som ljudbok

Vill du lyssna på Våga tala som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Våga tala som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Våga tala som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Våga tala som pocket

Våga tala finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Våga tala med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Våga tala med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Våga tala
 • Författare: Pekka Idman
 • Genre: Arbetspsykologi & industriell psykologi
 • Förlag: Idmans förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-07-07
 • Pris: 99
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 52
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 2 mm
 • SAB: Do
 • ISBN: 9789176092385

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Våga tala?

Våga tala är skriven av författaren Pekka Idman

När gavs Våga tala ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-07.

Var kan jag köpa Våga tala?

Vi rekommenderar att du köper Våga tala hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I serien om LIVSKUNSKAP, tecknad, från 12 år – obegränsat Vi befinner oss dagligen i situationer bland vänner, på kafferasten, festen eller sammanträdet, då det förväntas av oss att tala. En del har inte vågat och blivit “de tysta”. Är vi tysta tror de andra att vi håller med. De flesta arbetsledare har upplevt att det är svårt att få igång konstruktiva samtal med sin personalgrupp. Det pratas desto mer vid andra tillfällen då man istället spekulerar och följden blir negativa stämningar. De som bestämmer sig för att börja våga säga sin åsikt utvecklar både ett gott självförtroende och tar ansvar för att påverka sitt eget liv. Skriften Våga Tala ger tips och inspiration.Pekka Idman, docent i pedagogik och leg psykolog

Utgivande förlag: Idmans förlag