Våga leda skolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Axelsson Kihlblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Våga leda skolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Våga leda skolan är skriven av Lina Axelsson Kihlblom och gavs ut 2016-10-25.

Våga leda skolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Våga leda skolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 327

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Våga leda skolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Våga leda skolan. Boken är skriven av författaren Lina Axelsson Kihlblom. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Våga leda skolan var 2016-10-25.

Originalspråket som Lina Axelsson Kihlblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Grundskola vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Våga leda skolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 9 mm och den väger så mycket som 271 g. Våga leda skolan ISBN är 9789188099778. Våga leda skolan är en fristående bok .


Läs Våga leda skolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Våga leda skolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 327 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Våga leda skolan som ljudbok

Vill du lyssna på Våga leda skolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Våga leda skolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Våga leda skolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Våga leda skolan som pocket

Våga leda skolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Våga leda skolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Våga leda skolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Våga leda skolan
 • Författare: Lina Axelsson Kihlblom
 • Genre: Grundskola
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2016-10-25
 • Pris: 327
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 9 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789188099778

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Våga leda skolan?

Våga leda skolan är skriven av författaren Lina Axelsson Kihlblom

När gavs Våga leda skolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-25.

Var kan jag köpa Våga leda skolan?

Vi rekommenderar att du köper Våga leda skolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lina Axelsson Kihlblom ställer inte frågan Vad kan vi göra? utan Vad skulle krävas? Lina Axelsson Kihlblom presenterar i sin bok Våga leda skolan en metod och ett tankesätt kring hur man kan förändra skolan, få upp resultat och framförallt bygga strukturer att följa upp. Ett nytt sätt att tänka som ger resultat. Många elever går år efter år med underkända betyg. Skolans reparativa förmåga är låg och organisationen förmår sällan att kraftsamla för de stora utmaningarna. Skolan behöver utveckla sin förmåga att organisera utifrån de specifika utmaningarna den står inför. För att lyckas med det krävs metoder som bland annat lyfter fram prognoser hos alla elever, resultatprogression och ett ledarskap som vågar leda skolan mot framtiden. Våga leda skolan är en bok som hjälper rektorer, förvaltning, huvudmän och lärare att leda skolan med sikte mot framtiden. Om författarenLina Axelsson Kihlblom anses vara en av de mäktigaste i skolsverige. Hon har lång erfarenhet av ledarskap inom både näringsliv och skola. I dag är hon chef för barn- och utbildningsförvaltningen. Hon har tidigare varit grundskolechef för Haninge kommun, ledamot i 2015 års skolkommission, utbildningschef i Nyköping och mycket uppmärksammad rektor för Ronnaskolan i Södertälje. I samband med det uppmärksammades hon långt utanför kommungränserna när dokumentärserien Rektorerna på SVT/UR följde hennes genomgripande och framgångsrika förändringsarbete för att höja elevernas resultat. Våga leda skolan är hennes andra bok. I sin självbiografi Kommer du tycka om mig nu? skrev hon om utanförskap, att utmana skammen, våga leda förändring och den könskorrigering hon genomgick i ungdomen. Hennes personliga, modiga och inspirerande berättelse väckte stort stor uppmärksamhet när den gavs ut 2015. Den engagerade stora delar av samhället och valdes bland annat till Årets bok vid QX-galan.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB