Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jana Söderberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas är skriven av Jana Söderberg och gavs ut 2015-02-16.

Vad jag säger - vad du hör : om konsten att mötas som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 146

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas. Boken är skriven av författaren Jana Söderberg. Brombergs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas var 2015-02-16.

Originalspråket som Jana Söderberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Familj & Samlevnad Populärpsykologi vilket ger den Dok som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 148 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som 182 g. Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas ISBN är 9789173376891. Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas är en fristående bok .


Läs Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 146 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som ljudbok

Vill du lyssna på Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas som pocket

Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas
 • Författare: Jana Söderberg
 • Genre: Familj & Samlevnad Populärpsykologi
 • Förlag: Brombergs
 • Utgivningsdatum: 2015-02-16
 • Pris: 146
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 148
 • Fysiska dimensioner: 200 x 140 x 10 mm
 • SAB: Dok
 • ISBN: 9789173376891

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas?

Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas är skriven av författaren Jana Söderberg

När gavs Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-16.

Var kan jag köpa Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas?

Vi rekommenderar att du köper Vad jag säger – vad du hör : om konsten att mötas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Brombergs