Vad har hänt här? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julia Neuhaus

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad har hänt här? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad har hänt här? är skriven av Julia Neuhaus och gavs ut 2016-03-14.

Vad har hänt här? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad har hänt här?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vad har hänt här?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad har hänt här?. Boken är skriven av författaren Julia Neuhaus. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad har hänt här? var 2016-03-14.

Originalspråket som Julia Neuhaus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vad har hänt här? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 237 x 256 x 8 mm och den väger så mycket som 335 g. Vad har hänt här? ISBN är 9789172997851. Vad har hänt här? är en fristående bok .


Läs Vad har hänt här? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad har hänt här? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad har hänt här? som ljudbok

Vill du lyssna på Vad har hänt här? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vad har hänt här? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad har hänt här? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad har hänt här? som pocket

Vad har hänt här? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad har hänt här? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad har hänt här? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vad har hänt här?
 • Författare: Julia Neuhaus
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2016-03-14
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 237 x 256 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172997851

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad har hänt här??

Vad har hänt här? är skriven av författaren Julia Neuhaus

När gavs Vad har hänt här? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-14.

Var kan jag köpa Vad har hänt här??

Vi rekommenderar att du köper Vad har hänt här? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

12 knasiga bilder där man undrar vad som har hänt bjuder in till att gissa i denna bok. Och när man har gissat färdigt själv kan man skanna QR-koden som finns till varje bild och se en kort film som visar händelserna som har lett fram till situationen i bilden.En svävande hund, några håriga typer i en frisörsalong, ett antal harar i en tunnelbanevagn och en astronaut i rymden är några av situationerna som finns med.Det finns ingen text till bilderna och ingen berättarröst till filmerna, utan man får själv fantisera utifrån bilderna på uppslaget och de rörliga bilderna i filmerna med tillhörande musik.Testa själv genom att skanna omslagets QR-kod!

Utgivande förlag: Opal