Vad bestämmer jag? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jesper Wung-Sung

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad bestämmer jag? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad bestämmer jag? är skriven av Jesper Wung-Sung och gavs ut .

Vad bestämmer jag? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad bestämmer jag?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 190

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vad bestämmer jag?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad bestämmer jag?. Boken är skriven av författaren Jesper Wung-Sung. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad bestämmer jag? var .

Originalspråket som Jesper Wung-Sung skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vad bestämmer jag? är det: 9789523335592.


Läs Vad bestämmer jag? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad bestämmer jag? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 190 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad bestämmer jag? som ljudbok

Vill du lyssna på Vad bestämmer jag? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vad bestämmer jag? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad bestämmer jag? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad bestämmer jag? som pocket

Vad bestämmer jag? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad bestämmer jag? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad bestämmer jag? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vad bestämmer jag?
  • Författare: Jesper Wung-Sung
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 190
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523335592

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad bestämmer jag??

Vad bestämmer jag? är skriven av författaren Jesper Wung-Sung

När gavs Vad bestämmer jag? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Vad bestämmer jag??

Vi rekommenderar att du köper Vad bestämmer jag? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pappan och Barnet satt på stranden och tittade ut över vattnet. Det var verkligen stort. HAVET. Så stort att man nästan blev rädd. Vad ska jag bli när jag blir stor? frågade Barnet. Det bestämmer du själv, svarade Pappan. Men sedan är det nästan slut på vad Barnet bestämmer. Inte om hur många vågor det finns, om solen går upp eller när trafikljusen växlar. Inte om att gå i skolan eller om vem som är Barnets pappa. Egentligen bestämmer Barnet om nästan ingenting och det gör inte Pappan heller. Men sedan kommer Barnet på något som ingen annan kan bestämma om. Bilderboken är ett nordiskt samarbete. Filosofiskt och humoristiskt fångar den danska författaren Jesper Wung-Sung en tanke som berör precis alla, från små barn till vuxna: Vad har vi egentligen makt att bestämma över i våra liv? Illustratören Jenny Lucanders bilder är virtuosa, barnnära och ställer allt på ända: det handlar om perspektiv. En bilderbok som ett öppet hav.

Utgivande förlag: Förlaget M