Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erwin Schrödinger

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen är skriven av Erwin Schrödinger och gavs ut 2019-09-04.

Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen. Boken är skriven av författaren Erwin Schrödinger. Fri Tanke Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen var 2019-09-04.

Originalspråket som Erwin Schrödinger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 238 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 142 x 22 mm och den väger så mycket som . Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen ISBN är . Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen är en del av serien: Vetenskapens klassiker.


Läs Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som ljudbok

Vill du lyssna på Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen som pocket

Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen
 • Författare: Erwin Schrödinger
 • Genre: Biologi
 • Förlag: Fri Tanke Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-04
 • Pris: 269
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 238
 • Fysiska dimensioner: 216 x 142 x 22 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen?

Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen är skriven av författaren Erwin Schrödinger

När gavs Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-04.

Var kan jag köpa Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen?

Vi rekommenderar att du köper Vad är liv? : ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur kan de händelser i tid och rum som sker inom den i rummet begränsade yta som en levande organism utgör beskrivas av fysiken och kemin? 1943 håller den österrikiske fysikern Erwin Schrödinger ett antal föreläsningar vid Trinity College i Dublin. Hans fråga tillhör de som för evigt förundrat mänskligheten: Vad är det som skiljer levande materia från resten av universum? Hur förs livet vidare? Och vad, exakt, är liv?I den här boken introducerar Schrödinger koncept som revolutionerade biologin och som än i dag formar vår syn på liv. När han håller sina föreläsningar har DNA ännu inte upptäckts. Det ska dröja ytterligare ett decennium. Men Schrödingers bok sår viktiga frön som ligger till grund för och inspirerar den kommande forskningen. Här finns idén om att en komplex molekyl bär på livets kod det genetiska chiffret för levande organismer det vi idag kallar DNA.Översättningen innehåller även Schrödingers filosofiska reflektioner Vetenskapens klassiker ges ut i samarbete med Kungl. Vetenskapsakademien. Erwin Schrödingers (1887 1961) Vad är liv?: Ett fysikaliskt perspektiv på den levande cellen är seriens första del, med ett förord av Dan Larhammar, professor i molekylär cellbiologi och preses för Vetenskapsakademien. Medvetande och materia samt Självbiografisk skrift.

Utgivande förlag: Fri Tanke Förlag