Vad är förvärvad hjärnskada? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Magne Krogstad

Jämför och hitta det billigaste priset på Vad är förvärvad hjärnskada? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vad är förvärvad hjärnskada? är skriven av Jan Magne Krogstad och gavs ut 2013-03-18.

Vad är förvärvad hjärnskada? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vad är förvärvad hjärnskada?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vad är förvärvad hjärnskada?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vad är förvärvad hjärnskada?. Boken är skriven av författaren Jan Magne Krogstad. Aisopos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vad är förvärvad hjärnskada? var 2013-03-18.

Originalspråket som Jan Magne Krogstad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Neurologi & klinisk neurofysiologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vad är förvärvad hjärnskada? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 143 x 5 mm och den väger så mycket som 149 g. Vad är förvärvad hjärnskada? ISBN är 9789175330297. Vad är förvärvad hjärnskada? är en fristående bok .


Läs Vad är förvärvad hjärnskada? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vad är förvärvad hjärnskada? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vad är förvärvad hjärnskada? som ljudbok

Vill du lyssna på Vad är förvärvad hjärnskada? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vad är förvärvad hjärnskada? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vad är förvärvad hjärnskada? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vad är förvärvad hjärnskada? som pocket

Vad är förvärvad hjärnskada? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vad är förvärvad hjärnskada? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vad är förvärvad hjärnskada? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vad är förvärvad hjärnskada?
 • Författare: Jan Magne Krogstad
 • Genre: Neurologi & klinisk neurofysiologi
 • Förlag: Aisopos
 • Utgivningsdatum: 2013-03-18
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 210 x 143 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789175330297

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vad är förvärvad hjärnskada??

Vad är förvärvad hjärnskada? är skriven av författaren Jan Magne Krogstad

När gavs Vad är förvärvad hjärnskada? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-18.

Var kan jag köpa Vad är förvärvad hjärnskada??

Vi rekommenderar att du köper Vad är förvärvad hjärnskada? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under åren 1998-1999 pågick ett projekt riktat till anhöriga på Stiftel-sen Bräcke Diakoni. Projektet finansierades av Allmänna arvsfonden och syftet var att sprida kunskap och information till anhöriga och till personer med förvärvade hjärnskador. Projektet pågick parallellt med STURA-programmet, som var ett neuropsykologiskt rehabilite-ringsprogram för personer med förvärvad hjärnskada. Behov av mer kunskap om vad en hjärnskada innebär för den drabbade, men även för omgivningen, var stort. I Norge fanns ett häfte “Hva er ervervet hjernskade ?” , skrivet av den norske neuropsykologen Jan Magne Krogstad, som på ett bra sätt speglar det som händer vid en hjärn-skada samt vilka konsekvenser som kan uppstå. Det var skrivet under tiden för projektet KReSS, motsvarigheten till STURA-programmet, som drevs vid Sunnaas sjukhus utanför Oslo KReSS, Kognitiv Rehabiliteringsenhet Sunnaas sjukhus, har som ett av sina viktigaste mål haft att förmedla kunskap. Fem häften har under åren getts ut: “Hva er ervervet hjerneskade?”, “Pappa har fått en hjerneskade”, “Barn med ervervet hjerneskade”, “Ervervet hjerneskade: Veien videre – hjelp og selvhjelp” och “Ja visst ble livet forandret. Erfaringer og tanker om å leve med en ervervet hjerne-skade”. Produktionen finansierades av Sosial- og helsedepartementet. Redaktörer för serien var Jan Magne Krogstad och Kjersti Vardeberg, med bidrag från hela teamet och, i detta häfte, framförallt av psyko-logen Sveinung Tornaas. Tyngdpunkten i häftet ligger på de kognitiva svårigheterna som kan följa efter en förvärvad hjärnskada och som ofta är en dold funktions-nedsättning. Kunskapen om den här sortens svårigheter är alltför liten både bland personal och människor i allmänhet. Det gör be-lastningen extra stor för de drabbade och deras närmaste. Bräcke Diakoni fick genom STURA-programmet rätten att översätta häftet “Hva er en ervervet hjerneskade”och med stöd av GlaxoSmith-Kline AB trycktes en svensk utgåva som har spridits genom rehabili-teringskliniker, föreningen Hjärnkraft, GlaxoSmithKline AB samt Bräcke Diakoni. Tio år efter den första utgåvan har nu GlaxoSmith-Kline AB tagit initiativet till en uppdatering/bearbetning och nyut-givning av häftet. Vår förhoppning är att den nya utgåvan ska fort-sätta ge kunskap och vara till nytta för både de skadade och deras anhöriga och för personal av olika kategorier, som möter och bemöter människor som drabbats av förvärvad hjärnskada. Häftet bygger på olika inhemska och utländska källor samt erfaren-het från vårt arbete med personer med förvärvad hjärnskada. I ett vetenskapligt arbete skulle det vara naturligt att referera till dessa, men eftersom detta är ett informationshäfte, har vi valt att endast ge några

Utgivande förlag: Aisopos