Väck inte tigern! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carles Ballesteros

Jämför och hitta det billigaste priset på Väck inte tigern! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Väck inte tigern! är skriven av Carles Ballesteros och gavs ut 2017-01-23.

Väck inte tigern! som bok, ljudbok eller e-bok.
Väck inte tigern!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 80

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Väck inte tigern!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Väck inte tigern!. Boken är skriven av författaren Carles Ballesteros. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Väck inte tigern! var 2017-01-23.

Originalspråket som Carles Ballesteros skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Väck inte tigern! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 18 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 150 x 23 mm och den väger så mycket som 184 g. Väck inte tigern! ISBN är . Väck inte tigern! är en fristående bok .


Läs Väck inte tigern! som bok

För dig som vill köpa och läsa Väck inte tigern! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 80 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Väck inte tigern! som ljudbok

Vill du lyssna på Väck inte tigern! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Väck inte tigern! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Väck inte tigern! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Väck inte tigern! som pocket

Väck inte tigern! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Väck inte tigern! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Väck inte tigern! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Väck inte tigern!
 • Författare: Carles Ballesteros
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2017-01-23
 • Pris: 80
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 18
 • Fysiska dimensioner: 150 x 150 x 23 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Väck inte tigern!?

Väck inte tigern! är skriven av författaren Carles Ballesteros

När gavs Väck inte tigern! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-23.

Var kan jag köpa Väck inte tigern!?

Vi rekommenderar att du köper Väck inte tigern! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“För de allra minsta är Väck inte tigern! en underbar bok.”Tidningen Förskolan, Annika DzedinaMED EN ÖVERRASKANDE PERSIENN-EFFEKT!Schhh … Smyg tyst genom djungeln och väck inte djuren!En lekfull och färgglad pekbok för de minsta där man får möta flera sovande djur som vaknar en tiger, en elefant, ett lejon, en panda och en apa. Genom att vända på sidorna så ändras djurens ansiktsuttryck i en finurlig persienneffekt från so vandes till vakna. En bok som med all säkerhet kom mer hålla många barn sysselsatta och engagerade. I SMÅ VÄNNER-serien ingår även:HEJ GLADA BJÖRN!

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag