Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Åsén

Jämför och hitta det billigaste priset på Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan är skriven av Gunnar Åsén och gavs ut 2015-02-25.

Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 305

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan. Boken är skriven av författaren Gunnar Åsén. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan var 2015-02-25.

Originalspråket som Gunnar Åsén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem vilket ger den Eab.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 244 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 327 g. Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan ISBN är 9789147111954. Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan är en del av serien: Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan.


Läs Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 305 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som ljudbok

Vill du lyssna på Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan som pocket

Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan
 • Författare: Gunnar Åsén
 • Genre: Förskola & daghem
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2015-02-25
 • Pris: 305
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 244
 • Fysiska dimensioner: 211 x 150 x 15 mm
 • SAB: Eab.01
 • ISBN: 9789147111954

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan?

Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan är skriven av författaren Gunnar Åsén

När gavs Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-25.

Var kan jag köpa Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan?

Vi rekommenderar att du köper Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna antologi handlar om utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan.Läs merDen första delen behandlar utvärdering och bedömning i relation till den statliga styrningen av förskolan. Här beskrivs hur den statliga synen på och styrningen av utvärderingsverksamheten i svensk förskola har sett ut från 1980-talet fram till i dag och hur de statliga kraven på dokumentation får konsekvenser för bedömningen. Den andra delen diskuterar olika frågor kring utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan till exempel utvärderingens syfte, upplägg och funktioner. Författarna ger här exempel på olika typer av bedömningspraktik.Den tredje delen innehåller en skandinavisk utblick på utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan. Det första kapitlet är en analys av språklig bedömningspraktik på förskolor i Danmark. I det andra kapitlet analyseras och diskuteras kvalitetsindikatorer i norsk förskola i relation till barns lärande. Boken riktar sig främst till blivande och yrkesverksamma förskollärare.Om författarnaGunnar Åsén (red.) är professor emeritus i didaktik vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet. Han har i över 25 år arbetat med utvärderingsfrågor och författat ett flertal skrifter om utvärdering. Boken är uppdelad i tre delar:

Utgivande förlag: Liber