Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ibn Hajar Al-‘Asqalani

Jämför och hitta det billigaste priset på Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära är skriven av Ibn Hajar Al-‘Asqalani och gavs ut 2020-08-31.

Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som bok, ljudbok eller e-bok.
Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära. Boken är skriven av författaren Ibn Hajar Al-‘Asqalani. Norboda Ab är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära var 2020-08-31.

Originalspråket som Ibn Hajar Al-‘Asqalani skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Islam vilket ger den Cmdd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 33 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 135 x 3 mm och den väger så mycket som 80 g. Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära ISBN är . Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära är en fristående bok .


Läs Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som bok

För dig som vill köpa och läsa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som ljudbok

Vill du lyssna på Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära som pocket

Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära
 • Författare: Ibn Hajar Al-‘Asqalani
 • Genre: Islam
 • Förlag: Norboda Ab
 • Utgivningsdatum: 2020-08-31
 • Pris: 147
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 33
 • Fysiska dimensioner: 215 x 135 x 3 mm
 • SAB: Cmdd
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära?

Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära är skriven av författaren Ibn Hajar Al-‘Asqalani

När gavs Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-31.

Var kan jag köpa Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära?

Vi rekommenderar att du köper Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi : en handbok i hadithlära hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utvalda begrepp från de hadithlärdas terminologi är en översättning av Ibn Hajar al-‘Asqalanis handbok i hadithlära: Nukhbat al-fikar fi mustalah ahl al-athar. Verket introducerar den grundläggande terminologi som de hadithlärda använder när de undersöker, bedömer och klassificerar hadither. Därmed fungerar boken även som allmän introduktion till läran om haditherna och förmedlingen av dem.

Utgivande förlag: Norboda Ab