Utlänningslagen : med kommentarer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gerhard Wikrén

Jämför och hitta det billigaste priset på Utlänningslagen : med kommentarer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Utlänningslagen : med kommentarer är skriven av Gerhard Wikrén och gavs ut 2020-08-21.

Utlänningslagen : med kommentarer som bok, ljudbok eller e-bok.
Utlänningslagen : med kommentarer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1039

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Utlänningslagen : med kommentarer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Utlänningslagen : med kommentarer. Boken är skriven av författaren Gerhard Wikrén. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Utlänningslagen : med kommentarer var 2020-08-21.

Originalspråket som Gerhard Wikrén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Nationalitets- & medborgarskapsrätt vilket ger den Ohdi-c:oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Utlänningslagen : med kommentarer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1045 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Utlänningslagen : med kommentarer ISBN är 9789139117452. Utlänningslagen : med kommentarer är en fristående bok .


Läs Utlänningslagen : med kommentarer som bok

För dig som vill köpa och läsa Utlänningslagen : med kommentarer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1039 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Utlänningslagen : med kommentarer som ljudbok

Vill du lyssna på Utlänningslagen : med kommentarer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Utlänningslagen : med kommentarer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Utlänningslagen : med kommentarer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Utlänningslagen : med kommentarer som pocket

Utlänningslagen : med kommentarer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Utlänningslagen : med kommentarer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Utlänningslagen : med kommentarer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Utlänningslagen : med kommentarer
 • Författare: Gerhard Wikrén
 • Genre: Nationalitets- & medborgarskapsrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2020-08-21
 • Pris: 1039
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 1045
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Ohdi-c:oe
 • ISBN: 9789139117452

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Utlänningslagen : med kommentarer?

Utlänningslagen : med kommentarer är skriven av författaren Gerhard Wikrén

När gavs Utlänningslagen : med kommentarer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-21.

Var kan jag köpa Utlänningslagen : med kommentarer?

Vi rekommenderar att du köper Utlänningslagen : med kommentarer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utlänningslagen (2005:716) behandlar rätten för utlänningar att resa in i och vistas i Sverige och rätten att arbeta och studera här. Den innehåller också bestämmelser om avvisning och utvisning och i övrigt bestämmelser som är grundläggande för utlänningars rättsliga ställning. Lagens tillämpning regleras närmare i utlänningsförordningen och i föreskrifter som meddelas av Migrationsverket..Innehållet i den tolfte upplagan av denna lagkommentar är aktualiserat fram till den 1 maj 2020. Efter publiceringen av den elfte upplagan har lagen ändrats i åtskilliga avseenden. Det gäller bland annat? Genomförande av ICT-direktivet (2014/66/EU), 6 b kap.? Genomförande av säsongsanställningsdirektivet (2014/36/EU), 6 c kap.? Genomförande av student- och forskardirektivet (EU) 2016/801, 5 b kap.Utöver utlänningslagen redovisas i lagkommentaren fyra andra lagar bland annat lagen (2016:752) om tillfälliga begränsningar av möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige (den s.k. tillfälliga lagen) och lagen (2017:353) om uppehållstillstånd för studerande på gymnasial nivå, som träder i kraft när den tillfälliga lagen upphör att gälla. Vidare redogörs för EU-förordningar som är direkt tillämpliga i Sverige och andra rättsakter inom migrationsrätten, bland annat skyddsgrundsdirektivet och asylprocedurdirektivet.Migrationsöverdomstolen har alltsedan 2006 meddelat ett stort antal vägledande avgöranden i mål enligt utlänningslagen. Dessa avgöranden redovisas fram till utgången av april 2020. Vidare redovisas ett stort antal rättsfall från bland annat EU-domstolen och Europadomstolen.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB