Utkik 4-6 Fysik och kemi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Agardius

Jämför och hitta det billigaste priset på Utkik 4-6 Fysik och kemi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Utkik 4-6 Fysik och kemi är skriven av Karin Agardius och gavs ut 2015-10-01.

Utkik 4-6 Fysik och kemi som bok, ljudbok eller e-bok.
Utkik 4-6 Fysik och kemi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 415

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Utkik 4-6 Fysik och kemi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Utkik 4-6 Fysik och kemi. Boken är skriven av författaren Karin Agardius. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Utkik 4-6 Fysik och kemi var 2015-10-01.

Originalspråket som Karin Agardius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kemi vilket ger den Ucc,Uce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Utkik 4-6 Fysik och kemi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 198 x 10 mm och den väger så mycket som 441 g. Utkik 4-6 Fysik och kemi ISBN är 9789140689368. Utkik 4-6 Fysik och kemi är en del av serien: Utkik 4-6.


Läs Utkik 4-6 Fysik och kemi som bok

För dig som vill köpa och läsa Utkik 4-6 Fysik och kemi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 415 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Utkik 4-6 Fysik och kemi som ljudbok

Vill du lyssna på Utkik 4-6 Fysik och kemi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Utkik 4-6 Fysik och kemi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Utkik 4-6 Fysik och kemi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Utkik 4-6 Fysik och kemi som pocket

Utkik 4-6 Fysik och kemi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Utkik 4-6 Fysik och kemi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Utkik 4-6 Fysik och kemi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Utkik 4-6 Fysik och kemi
 • Författare: Karin Agardius
 • Genre: Kemi
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2015-10-01
 • Pris: 415
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 245 x 198 x 10 mm
 • SAB: Ucc,Uce
 • ISBN: 9789140689368

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Utkik 4-6 Fysik och kemi?

Utkik 4-6 Fysik och kemi är skriven av författaren Karin Agardius

När gavs Utkik 4-6 Fysik och kemi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-01.

Var kan jag köpa Utkik 4-6 Fysik och kemi?

Vi rekommenderar att du köper Utkik 4-6 Fysik och kemi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utkik är en basserie i SO, NO och teknik för årskurserna 4-6. Innehållet utgår från Lgr 11 och det finns möjlighet att kombinera bok och digitala komponenter.Utkik fysik och kemi består av elevbok, elevwebb och lärarwebb. Här finns basen i din undervisning: nytt modernt och flexibelt läromedel som ger dig stora möjligheter till en varierad och rolig undervisning.Utkik fysik och kemi innehåller sex teman:Fysiken i naturen och samhälletFysiken och vardagslivetKemin i naturenKemin i vardagen och samhälletVärldsbildenMetoder och arbetssätt Eleverna får i varje kapitel tydliga mål och viktiga begrepp som bör poängteras under arbetets gång. Spännande diskussionsuppgifter och kluriga repetitionsfrågor får eleverna att tänka till och få en djupare förståelse. Större avsnitt avslutas med en sammanfattning. Ett rikt bildmaterial ger inlevelse och bra stöd för inlärningen. Utkik i korthet:* ett modernt och flexibelt läromedel som hjälper mig att göra undervisningen rolig och inspirerande* är ett basläromedel med digitala komponenter* innehåller ett omfattande lärarmaterial med underlag för pedagogiska planeringar  

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB