USA:s historia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lennart Pehrson

Jämför och hitta det billigaste priset på USA:s historia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. USA:s historia är skriven av Lennart Pehrson och gavs ut 2019-03-18.

USA:s historia som bok, ljudbok eller e-bok.
USA:s historia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om USA:s historia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring USA:s historia. Boken är skriven av författaren Lennart Pehrson. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för USA:s historia var 2019-03-18.

Originalspråket som Lennart Pehrson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Amerikas historia vilket ger den Kqa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa USA:s historia i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 406 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 30 mm och den väger så mycket som 583 g. USA:s historia ISBN är 9789175458625. USA:s historia är en fristående bok .


Läs USA:s historia som bok

För dig som vill köpa och läsa USA:s historia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på USA:s historia som ljudbok

Vill du lyssna på USA:s historia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs USA:s historia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa USA:s historia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs USA:s historia som pocket

USA:s historia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa USA:s historia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa USA:s historia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: USA:s historia
 • Författare: Lennart Pehrson
 • Genre: Amerikas historia
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2019-03-18
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 406
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 30 mm
 • SAB: Kqa
 • ISBN: 9789175458625

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit USA:s historia?

USA:s historia är skriven av författaren Lennart Pehrson

När gavs USA:s historia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-18.

Var kan jag köpa USA:s historia?

Vi rekommenderar att du köper USA:s historia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett modernt standardverk om USA:s historia! Världens supermakt. Politiskt, militärt, ekonomiskt och kulturellt. Journalisten och utrikeskorrespondenten Lennart Pehrson har under lång tid rapporterat från denna supermakt. Nu kommer hans standardverk om landets historia i en uppdaterad utgåva. I boken får vi följa den dramatiska och betydelsefulla utvecklingen, från USA:s självständighet fram till idag.

Utgivande förlag: Historiska Media