Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger är skriven av Erik Andersson och gavs ut 2003-04-01.

Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som bok, ljudbok eller e-bok.
Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger. Boken är skriven av författaren Erik Andersson. Rönnells Antikvariat är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger var 2003-04-01.

Originalspråket som Erik Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer vilket ger den Gcz Hedlund, Magnus,Gcz Hylinger, Claes som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 116 x 10 mm och den väger så mycket som 125 g. Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger ISBN är 9789197420143. Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger är en fristående bok .


Läs Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som bok

För dig som vill köpa och läsa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som ljudbok

Vill du lyssna på Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger som pocket

Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger
 • Författare: Erik Andersson
 • Genre: Litterära essäer
 • Förlag: Rönnells Antikvariat
 • Utgivningsdatum: 2003-04-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 160 x 116 x 10 mm
 • SAB: Gcz Hedlund, Magnus,Gcz Hylinger, Claes
 • ISBN: 9789197420143

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger?

Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger är skriven av författaren Erik Andersson

När gavs Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-04-01.

Var kan jag köpa Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger?

Vi rekommenderar att du köper Ur spår : tre essäer om Magnus Hedlund och Claes Hylinger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De första längre texterna om Claes Hylinger och Magnus Hedlund, av Erik Andersson, Torsten Ekbom och Jan Erik Vold. Dessutom några tidigare outgivna pärlor av Hylinger och Hedlund, bl.a deras besök hos Samuel Beckett i Paris 1964. Boken avslutas med en bibliografisk översikt. Illustrationer och omslag av Lennart Aschenbrenner.Ny tryckning i begränsad upplaga.

Utgivande förlag: Rönnells Antikvariat