Ur en läkares dagbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulf Herrströmer

Jämför och hitta det billigaste priset på Ur en läkares dagbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ur en läkares dagbok är skriven av Ulf Herrströmer och gavs ut 2017-07-11.

Ur en läkares dagbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Ur en läkares dagbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ur en läkares dagbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ur en läkares dagbok. Boken är skriven av författaren Ulf Herrströmer. Sonulf är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ur en läkares dagbok var 2017-07-11.

Originalspråket som Ulf Herrströmer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin Memoarer vilket ger den Lz Herrströmer, Ulf,V som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ur en läkares dagbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 5 mm och den väger så mycket som 90 g. Ur en läkares dagbok ISBN är 9789177392989. Ur en läkares dagbok är en fristående bok .


Läs Ur en läkares dagbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Ur en läkares dagbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ur en läkares dagbok som ljudbok

Vill du lyssna på Ur en läkares dagbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ur en läkares dagbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ur en läkares dagbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ur en läkares dagbok som pocket

Ur en läkares dagbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ur en läkares dagbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ur en läkares dagbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ur en läkares dagbok
 • Författare: Ulf Herrströmer
 • Genre: Medicin Memoarer
 • Förlag: Sonulf
 • Utgivningsdatum: 2017-07-11
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 5 mm
 • SAB: Lz Herrströmer, Ulf,V
 • ISBN: 9789177392989

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ur en läkares dagbok?

Ur en läkares dagbok är skriven av författaren Ulf Herrströmer

När gavs Ur en läkares dagbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-11.

Var kan jag köpa Ur en läkares dagbok?

Vi rekommenderar att du köper Ur en läkares dagbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi alla som går till doktorn: Vad vet vi om människan bakom stetoskopet? Ulf Herrströmer är en bekantskap värd att göra. Han kan beskriva läkarens vardag så vi får en aning om vari yrkets hemligheter består. Varje ny patient innebär en ny utmaning. Något måste botas. Vad kan man göra? Vi presumtiva patienter blir åtskilligt mycket klokare av att se människan bakom yrkesrollen och få dela hans kunskaper och sinnesnärvaro när olycka eller sjukdom slagit till. Och här vi får möta en doktor som kan tala begripligt, så att vi alla förstår. Bo Nordstrand, filosofie doktor, Tibro

Utgivande förlag: Sonulf