Uppvaknanden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Georg Ebert

Jämför och hitta det billigaste priset på Uppvaknanden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Uppvaknanden är skriven av Georg Ebert och gavs ut 2014-08-13.

Uppvaknanden som bok, ljudbok eller e-bok.
Uppvaknanden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Uppvaknanden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Uppvaknanden. Boken är skriven av författaren Georg Ebert. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Uppvaknanden var 2014-08-13.

Originalspråket som Georg Ebert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Uppvaknanden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 564 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 26 mm och den väger så mycket som 475 g. Uppvaknanden ISBN är 9789163763915. Uppvaknanden är en fristående bok .


Läs Uppvaknanden som bok

För dig som vill köpa och läsa Uppvaknanden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Uppvaknanden som ljudbok

Vill du lyssna på Uppvaknanden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Uppvaknanden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Uppvaknanden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Uppvaknanden som pocket

Uppvaknanden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Uppvaknanden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Uppvaknanden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Uppvaknanden
 • Författare: Georg Ebert
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2014-08-13
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 564
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 26 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789163763915

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Uppvaknanden?

Uppvaknanden är skriven av författaren Georg Ebert

När gavs Uppvaknanden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-13.

Var kan jag köpa Uppvaknanden?

Vi rekommenderar att du köper Uppvaknanden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lars flyr undan mediedrevet till en liten glesbefolkad by i Norrlands inland. Här ska han skriva en roman och hitta sig själv. Men så flyttar Linda in i huset bredvid, och hela tillvaron förändras. En katastrofal seglats över Atlanten och en framgångsrik mediekarriär i New York vävs ihop med berättelsen om Lars och Linda. Snart vet de inte själva vad som är sant.

Utgivande förlag: Vulkan