Upptäck tekniken i barnlitteraturen

Upptäck tekniken i barnlitteraturen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Axell

Jämför och hitta det billigaste priset på Upptäck tekniken i barnlitteraturen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Upptäck tekniken i barnlitteraturen är skriven av Cecilia Axell och gavs ut 2017-01-14.

Upptäck tekniken i barnlitteraturen som bok, ljudbok eller e-bok.
Upptäck tekniken i barnlitteraturen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 368

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Upptäck tekniken i barnlitteraturen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Upptäck tekniken i barnlitteraturen. Boken är skriven av författaren Cecilia Axell. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Upptäck tekniken i barnlitteraturen var 2017-01-14.

Originalspråket som Cecilia Axell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Grundskola Teknik vilket ger den Eabp som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Upptäck tekniken i barnlitteraturen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 189 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 13 mm och den väger så mycket som 474 g. Upptäck tekniken i barnlitteraturen ISBN är 9789127146532. Upptäck tekniken i barnlitteraturen är en fristående bok .


Läs Upptäck tekniken i barnlitteraturen som bok

För dig som vill köpa och läsa Upptäck tekniken i barnlitteraturen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 368 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Upptäck tekniken i barnlitteraturen som ljudbok

Vill du lyssna på Upptäck tekniken i barnlitteraturen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Upptäck tekniken i barnlitteraturen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Upptäck tekniken i barnlitteraturen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Upptäck tekniken i barnlitteraturen som pocket

Upptäck tekniken i barnlitteraturen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Upptäck tekniken i barnlitteraturen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Upptäck tekniken i barnlitteraturen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Upptäck tekniken i barnlitteraturen
 • Författare: Cecilia Axell
 • Genre: Grundskola Teknik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-01-14
 • Pris: 368
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 189
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 13 mm
 • SAB: Eabp
 • ISBN: 9789127146532

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Upptäck tekniken i barnlitteraturen?

Upptäck tekniken i barnlitteraturen är skriven av författaren Cecilia Axell

När gavs Upptäck tekniken i barnlitteraturen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-14.

Var kan jag köpa Upptäck tekniken i barnlitteraturen?

Vi rekommenderar att du köper Upptäck tekniken i barnlitteraturen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tekniken finns i vår vardag och vår historia, den påverkar och hjälper oss dagligen i allra högsta grad. Men är vi alltid medvetna om tekniken? Och är den alltid av godo? Hur påverkar den oss egentligen? Boken ger dig som blivande eller yrkesverksam lärare inom förskola och grundskola F6: kunskap och allmänbildning inom teknikämneten metod för hur du med barnlitteraturen som utgångspunkt kan skapa intresse och förståelse för teknikunderlag för samtal i enlighet med kursplanens intentioner om hur teknik påverkar oss människor, vårt samhälle och vår miljö.Med utgångspunkt i skönlitterära barnböcker som exempelvis böckerna om Mamma Mu, Pettson och Findus samt Kalle och chokladfabriken visas här konkret hur du kan föra diskussioner som väcker nyfikenhet, fördjupar förståelsen samt främjar det kritiska tänkandet.För yrkesverksamma eller blivande lärare inom förskola och grundskola, F6, är detta en mycket läsvärd bok med nya, kreativa tankar kring teknikämnet.Gunilla Essén, BTJ

Utgivande förlag: Natur &amp