Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siv Strömquist

Jämför och hitta det billigaste priset på Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser är skriven av Siv Strömquist och gavs ut 2019-09-06.

Uppsatshandboken - Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som bok, ljudbok eller e-bok.
Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 278

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser. Boken är skriven av författaren Siv Strömquist. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser var 2019-09-06.

Originalspråket som Siv Strömquist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Aef som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 156 x 8 mm och den väger så mycket som 354 g. Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser ISBN är 9789144133843. Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser är en fristående bok .


Läs Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som bok

För dig som vill köpa och läsa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 278 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som ljudbok

Vill du lyssna på Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser som pocket

Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser
 • Författare: Siv Strömquist
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-09-06
 • Pris: 278
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 223 x 156 x 8 mm
 • SAB: Aef
 • ISBN: 9789144133843

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser?

Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser är skriven av författaren Siv Strömquist

När gavs Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-06.

Var kan jag köpa Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser?

Vi rekommenderar att du köper Uppsatshandboken – Råd och regler för utformningen av examensarbeten och vetenskapliga uppsatser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Uppsatshandboken ger råd och stöd åt studerande vid universitet och högskolor som ska skriva pm, rapporter, uppsatser och examensarbeten som en del i sin utbildning.Boken behandlar skrivprocessens samtliga faser, från sovring och strukturering av stoffet till korrekturläsning och avslutande uppsatsventilering. Här ges handfasta regler för exempelvis källhänvisningar (skriftliga källor, muntliga och elektroniska), litteraturlistans uppställning och hur man använder citat. Även typografi och layout behandlas utförligt i denna oumbärliga bok för uppsatsskrivande.Denna sjunde upplaga har anpassats till gällande skrivregler, och informationen om det vetenskapliga skrivandets teknikaliteter har utökats ytterligare och förtydligats.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB