Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Reza Aslan

Jämför och hitta det billigaste priset på Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus är skriven av Reza Aslan och gavs ut 2014-04-16.

Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som bok, ljudbok eller e-bok.
Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 224

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus. Boken är skriven av författaren Reza Aslan. Weyler Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus var 2014-04-16.

Originalspråket som Reza Aslan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 396 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 150 x 35 mm och den väger så mycket som . Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus ISBN är . Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus är en fristående bok .


Läs Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som bok

För dig som vill köpa och läsa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 224 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som ljudbok

Vill du lyssna på Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus som pocket

Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus
 • Författare: Reza Aslan
 • Genre: Historia
 • Förlag: Weyler Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-04-16
 • Pris: 224
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 396
 • Fysiska dimensioner: 200 x 150 x 35 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus?

Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus är skriven av författaren Reza Aslan

När gavs Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-04-16.

Var kan jag köpa Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus?

Vi rekommenderar att du köper Upprorsmakaren : berättelsen om hur Jesus från Nasaret blev Jesus Kristus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi vet inte mycket om Jesu liv, men vi vet säkert att han blev hängd och dog på korset. Och vi vet att det var ett straff som de romerska ockupanterna av Palestina reserverade för statens fiender.Det är utgångspunkten för Reza Aslans biografi över Jesus från Nasaret, mannen som efter sin död, i evangelierna, skulle bli Jesus Kristus. Aslan utgår från det vi faktiskt kan belägga om Jesus och hans tid, och beskriver sedan hur Jesu efterföljare byggde upp bilden av en Jesus som inte bara ville störta överheten utan lika mycket, eller ännu mer, sprida kärleksbudskapet. Av upprorsmakaren blev en religionsgrundare.Reza Aslan är född i Iran men bor sen länge i USA och har doktorerat i religionssociologi vid University of California. Han har flera mycket uppmärksammade böcker om religion och politik bakom sig. Han är troende muslim, men har berättat om hur han i tonåren blev helt överväldigad av berättelsen om Jesus. Hans bok blev en bästsäljare i USA direkt den kom ut sommaren 2013, bl a efter en famös intervju i den högerinriktade TV-kanalen Fox News.

Utgivande förlag: Weyler Förlag