Uppdrag T-rex

Uppdrag T-rex – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av H I Larry

Jämför och hitta det billigaste priset på Uppdrag T-rex innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Uppdrag T-rex är skriven av H I Larry och gavs ut .

Uppdrag T-rex som bok, ljudbok eller e-bok.
Uppdrag T-rex

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Uppdrag T-rex

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Uppdrag T-rex. Boken är skriven av författaren H I Larry. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Uppdrag T-rex var .

Originalspråket som H I Larry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Uppdrag T-rex är det: 9789180089944.


Läs Uppdrag T-rex som bok

För dig som vill köpa och läsa Uppdrag T-rex som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Uppdrag T-rex som ljudbok

Vill du lyssna på Uppdrag T-rex som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Uppdrag T-rex som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Uppdrag T-rex som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Uppdrag T-rex som pocket

Uppdrag T-rex finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Uppdrag T-rex med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Uppdrag T-rex med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Uppdrag T-rex
  • Författare: H I Larry
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089944

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Uppdrag T-rex?

Uppdrag T-rex är skriven av författaren H I Larry

När gavs Uppdrag T-rex ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Uppdrag T-rex?

Vi rekommenderar att du köper Uppdrag T-rex hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Super-spionen Zac, även kallad Agent Rock Star, är sur. Som hemlig agent ska man vara ute på uppdrag och rädda världen. Inte gå ut med sopor och hjälpa till med en massa andra tråkiga saker hemma. Men så äntligen får han ett nytt uppdrag. Den galna professor Drama tänker släppa ut en robot-dinosaurie för att förstöra staden och nu måste Zac agera snabbt. Precis som Spindelmannen svingar han sig över stadens alla höghus för att hitta robot-dinosaurien. Men kommer hans spion-utrustning verkligen hjälpa mot en blodtörstig T-rex? Zac Power har sålts i miljontals exemplar världen över och nu kommer den modiga agenten äntligen till Sverige! Häftig spion-teknik, attityd och en riktigt bra låt i hörlurarna är vad som krävs för att rädda världen. Åtminstone enligt Zac. Den här serien, med sina fartfyllda illustrationer inspirerade av den grafiska romanen, passar mellanstadieläsaren som älskar supercoola gadgets och äventyr med en stor dos action! Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag