Upp, trälar! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Väinö Linna

Jämför och hitta det billigaste priset på Upp, trälar! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Upp, trälar! är skriven av Väinö Linna och gavs ut 2008-03-01.

Upp, trälar! som bok, ljudbok eller e-bok.
Upp, trälar!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 197

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Upp, trälar!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Upp, trälar!. Boken är skriven av författaren Väinö Linna. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Upp, trälar! var 2008-03-01.

Originalspråket som Väinö Linna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Upp, trälar! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 527 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 140 x 45 mm och den väger så mycket som 660 g. Upp, trälar! ISBN är 9789150109023. Upp, trälar! är en del av serien: Här under polstjärnan (del 2).


Läs Upp, trälar! som bok

För dig som vill köpa och läsa Upp, trälar! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 197 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Upp, trälar! som ljudbok

Vill du lyssna på Upp, trälar! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Upp, trälar! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Upp, trälar! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Upp, trälar! som pocket

Upp, trälar! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Upp, trälar! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Upp, trälar! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Upp, trälar!
 • Författare: Väinö Linna
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2008-03-01
 • Pris: 197
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 527
 • Fysiska dimensioner: 218 x 140 x 45 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150109023

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Upp, trälar!?

Upp, trälar! är skriven av författaren Väinö Linna

När gavs Upp, trälar! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-03-01.

Var kan jag köpa Upp, trälar!?

Vi rekommenderar att du köper Upp, trälar! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Andra delen i trilogin om torparsläkten Koskelas öden i 1800- och 1900-talets Finland. I centrum står det finska inbördeskriget, dess upprinnelse och efterspel. Vi får följa torparsonen Akseli som engagerar sig i den nystartade arbetarföreningen i byn Pentinkulma i ett försök att göra torparnas livsvillkor bättre. Det är en tid präglad av livsmedelsbrist, strejker och växande klasshat, och man sneglar på revolutionen i Ryssland. Snart hörs skramlet av vapen också i Finland. När så inbördeskriget utbryter 1918 ansluter sig Akseli till de röda trupperna. Med sin klara realism berättar Linna en historia om människor vars liv präglas av stora samhälleliga förändringar. Det är en spännande berättelse om Akseli och hans upplevelser, och samtidigt en viktig skildring av ett känsligt kapitel i Finlands historia. Boken väckte stor debatt när den kom ut 1960, då Linna var de förste att beröra vad som egentligen hände under och kring inbördeskriget.Väinö Linna föddes 1920 i Urdiala, Finland. Han fick sitt stora genombrott 1954 med romanen Okänd soldat, som skildrar det finska fortsättningskriget. Den första delen i Linnas trilogi, Högt bland Saarijärvis moar, utgavs på nytt av Alfabeta våren 2007.

Utgivande förlag: Alfabeta