Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christophe Galfard

Jämför och hitta det billigaste priset på Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten är skriven av Christophe Galfard och gavs ut 2018-04-23.

Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som bok, ljudbok eller e-bok.
Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten. Boken är skriven av författaren Christophe Galfard. Volante är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten var 2018-04-23.

Originalspråket som Christophe Galfard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fysik vilket ger den U som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 438 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 255 g. Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten ISBN är 9789188659293. Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten är en fristående bok .


Läs Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som bok

För dig som vill köpa och läsa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som ljudbok

Vill du lyssna på Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten som pocket

Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten
 • Författare: Christophe Galfard
 • Genre: Fysik
 • Förlag: Volante
 • Utgivningsdatum: 2018-04-23
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 438
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 25 mm
 • SAB: U
 • ISBN: 9789188659293

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten?

Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten är skriven av författaren Christophe Galfard

När gavs Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-23.

Var kan jag köpa Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten?

Vi rekommenderar att du köper Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Universum i din hand får vi följa med på en fantasieggande resa till ytan på vår döende sol, vi blir krympta till en atoms storlek och fastnar i avlägsna svarta hål. Under resans gång ges nya insikter om den vetenskap som just nu är på väg att förändra vår kunskap om universum för alltid fysiken. Komplicerade ämnen som kvantmekanik och Einsteins relativitetsteori görs plötsligt till något greppbart när Christophe Galfard med elegans och humor levandegör universums skönhet. Galfard utforskar de riktigt, riktigt stora frågorna alltings början, livets mening och mänsklighetens framtid utan att använda vare sig grafer eller ekvationer. Christophe Galfard har disputerat i teoretisk fysik vid universitetet i Cambridge, där han åren 2000 2006 studerade svarta hål och universums uppkomst under Stephen Hawking.

Utgivande förlag: Volante