Ungen min får du aldrig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Frantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Ungen min får du aldrig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ungen min får du aldrig är skriven av Eva Frantz och gavs ut .

Ungen min får du aldrig som bok, ljudbok eller e-bok.
Ungen min får du aldrig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ungen min får du aldrig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ungen min får du aldrig. Boken är skriven av författaren Eva Frantz. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ungen min får du aldrig var .

Originalspråket som Eva Frantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ungen min får du aldrig är det: 9789515258892.


Läs Ungen min får du aldrig som bok

För dig som vill köpa och läsa Ungen min får du aldrig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ungen min får du aldrig som ljudbok

Vill du lyssna på Ungen min får du aldrig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ungen min får du aldrig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ungen min får du aldrig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ungen min får du aldrig som pocket

Ungen min får du aldrig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ungen min får du aldrig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ungen min får du aldrig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ungen min får du aldrig
  • Författare: Eva Frantz
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 250
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515258892

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ungen min får du aldrig?

Ungen min får du aldrig är skriven av författaren Eva Frantz

När gavs Ungen min får du aldrig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ungen min får du aldrig?

Vi rekommenderar att du köper Ungen min får du aldrig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vart har skolsekreteraren Yrsa Manner tagit vägen? Gömmer sig en konstskatt i det rivningshotade Holmborgska läroverket? Det är bråda tider för Anna Glad, som försöker få vardagen som småbarnsmamma och polis att rulla på. I en värld där alla säger sig värna om barnets bästa, finns det en risk att man tappar bort själva barnet?

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms