Undervatten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Ermenz

Jämför och hitta det billigaste priset på Undervatten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Undervatten är skriven av Eva Ermenz och gavs ut 2007-06-01.

Undervatten som bok, ljudbok eller e-bok.
Undervatten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Undervatten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Undervatten. Boken är skriven av författaren Eva Ermenz. Pärlan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Undervatten var 2007-06-01.

Originalspråket som Eva Ermenz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Undervatten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 157 x 157 x 17 mm och den väger så mycket som 280 g. Undervatten ISBN är 9789163302152. Undervatten är en del av serien: Naturtrilogi (del 2).


Läs Undervatten som bok

För dig som vill köpa och läsa Undervatten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Undervatten som ljudbok

Vill du lyssna på Undervatten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Undervatten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Undervatten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Undervatten som pocket

Undervatten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Undervatten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Undervatten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Undervatten
 • Författare: Eva Ermenz
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Pärlan Förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-06-01
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 157 x 157 x 17 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789163302152

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Undervatten?

Undervatten är skriven av författaren Eva Ermenz

När gavs Undervatten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-06-01.

Var kan jag köpa Undervatten?

Vi rekommenderar att du köper Undervatten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

UNDERVATTEN är andra delen i en planerad naturtrilogi. Första delen, SKÄRGÅRDSVINGE, utkom 2002. Eva Ermenz, poet, författare och skådespelare med sinne för nyanser, det outgrundliga, förtrollande vackra under ytan. Hennes språk är sparsmakat och framkallar starka bilder. Haikudiktens formspråk tilltalar författaren som inspireras av japansk kultur Kjell Ahlén, fotograf och företagsledare inom bokproduktion. De yttersta skären i Bohusläns skärgård tillhör hans favoritmotiv.

Utgivande förlag: Pärlan Förlag