Under regnbågen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laila Brenden

Jämför och hitta det billigaste priset på Under regnbågen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Under regnbågen är skriven av Laila Brenden och gavs ut 2017-12-15.

Under regnbågen som bok, ljudbok eller e-bok.
Under regnbågen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 203

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Under regnbågen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Under regnbågen. Boken är skriven av författaren Laila Brenden. Boknöje är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Under regnbågen var 2017-12-15.

Originalspråket som Laila Brenden skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Under regnbågen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 252 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 212 x 142 x 22 mm och den väger så mycket som 389 g. Under regnbågen ISBN är . Under regnbågen är en del av serien: Fjällrosor (del 43/43).


Läs Under regnbågen som bok

För dig som vill köpa och läsa Under regnbågen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 203 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Under regnbågen som ljudbok

Vill du lyssna på Under regnbågen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Under regnbågen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Under regnbågen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Under regnbågen som pocket

Under regnbågen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Under regnbågen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Under regnbågen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Under regnbågen
 • Författare: Laila Brenden
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Boknöje
 • Utgivningsdatum: 2017-12-15
 • Pris: 203
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 252
 • Fysiska dimensioner: 212 x 142 x 22 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Under regnbågen?

Under regnbågen är skriven av författaren Laila Brenden

När gavs Under regnbågen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-15.

Var kan jag köpa Under regnbågen?

Vi rekommenderar att du köper Under regnbågen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Liv och Fredrik Trond är goda vänner och tillbringar mycket tid tillsammans när de möts hemma på gården. Rise är glad för vänskapen, men samtidigt tänker hon att Liv hade mått bra av att resa bort Rise är på fjället tillsammans med Anna, Viljar och Torodd då de upptäcker två örnar som svävar på luftströmmarna ovanför dem. De tre andra skämtar och skrattar, medan Rise är orolig.Ja, hon var glad för att se fåglarna, men det var också något varnande vid den här synen idag. De lite tungsinta vingslagen bar ett bud i sig, men hon visste inte vad det var. Hon visste bara att hon blev fylld av en tomhet, en inre oro Detta är sista boken i serien Fjällrosor

Utgivande förlag: Boknöje