Under Locke – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mariana Zapata

Jämför och hitta det billigaste priset på Under Locke innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Under Locke är skriven av Mariana Zapata och gavs ut 2014-06-01.

Under Locke som bok, ljudbok eller e-bok.
Under Locke

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Under Locke

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Under Locke. Boken är skriven av författaren Mariana Zapata. Mariana Zapata är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Under Locke var 2014-06-01.

Originalspråket som Mariana Zapata skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Under Locke i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 496 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 141 x 27 mm och den väger så mycket som 581 g. Under Locke ISBN är 9780990429203. Under Locke är en fristående bok .


Läs Under Locke som bok

För dig som vill köpa och läsa Under Locke som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Under Locke som ljudbok

Vill du lyssna på Under Locke som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Under Locke som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Under Locke som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Under Locke som pocket

Under Locke finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Under Locke med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Under Locke med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Under Locke
 • Författare: Mariana Zapata
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Mariana Zapata
 • Utgivningsdatum: 2014-06-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 496
 • Fysiska dimensioner: 216 x 141 x 27 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780990429203

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Under Locke?

Under Locke är skriven av författaren Mariana Zapata

När gavs Under Locke ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-06-01.

Var kan jag köpa Under Locke?

Vi rekommenderar att du köper Under Locke hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Mariana Zapata