Tyst vrede

Tyst vrede – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ida Axelsson, Åsa Bonelli

Jämför och hitta det billigaste priset på Tyst vrede innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tyst vrede är skriven av Ida Axelsson, Åsa Bonelli och gavs ut .

Tyst vrede som bok, ljudbok eller e-bok.
Tyst vrede

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Tyst vrede

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tyst vrede. Boken är skriven av författaren Ida Axelsson, Åsa Bonelli. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tyst vrede var .

Originalspråket som Ida Axelsson, Åsa Bonelli skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Tyst vrede är det: 9789180313995.


Läs Tyst vrede som bok

För dig som vill köpa och läsa Tyst vrede som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tyst vrede som ljudbok

Vill du lyssna på Tyst vrede som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Tyst vrede som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tyst vrede som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tyst vrede som pocket

Tyst vrede finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tyst vrede med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tyst vrede med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Tyst vrede
  • Författare: Ida Axelsson, Åsa Bonelli
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 229
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313995

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tyst vrede?

Tyst vrede är skriven av författaren Ida Axelsson, Åsa Bonelli

När gavs Tyst vrede ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Tyst vrede?

Vi rekommenderar att du köper Tyst vrede hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>I det här avsnittet kommer du få ta del av Sveriges allra mörkaste sida. En sida där död och trakasserier tillhör vanligheten och där djupt rotade fördomar går före allt annat. Mitt namn är Billie Karlsson och du lyssnar på Sanning. Det här är avsnitt Tyst vrede. Känsliga lyssnare varnas.</i> Det tragiska mordet på sextonåriga Emma skakar om värmländska Svedby i grunden. För invånarna är dådet en smärtsam påminnelse om ett annat tragiskt dödsfall som skedde sex år tidigare. Samtidigt rör sig onda krafter i det fördolda och om deras planer lyckas kommer livet i den lilla sömniga orten aldrig mer att bli sig likt. Billie Karlsson är en framgångsrik grävande journalist och kvinnan bakom den prisvinnande krimpodden Sanning. Känd för att aldrig ge sig, reser hon runt i Sverige fast besluten att avslöja verkligheten bakom de braskande rubrikerna. <i>Tyst vrede</i> är första delen i en ny spänningsserie med hela Sverige som spelplats. Följ med den orädda poddjournalisten Billie Karlsson i hennes jakt på sanningen. IDA AXELSSON är född 1981, bor i Stockholm men är född och uppvuxen i Helsingborg. Hon har tidigare skrivit deckarserien om polisinspektören Linn Wide. Ida kombinerar sitt skrivande med en anställning vid stockholmspolisen där hon arbetar med grova våldsbrott. ÅSA BONELLI är född 1968 och bor i Stockholm. Hon debuterade 2015, har gett ut sex romaner och är idag författare på heltid. Åsa har skrivit både feelgoodromaner och deckare, men oavsett genre så karakteriseras alla hennes böcker av ett högt driv.

Utgivande förlag: Bokfabriken