Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Daniel Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska är skriven av Daniel Eriksson och gavs ut 2011-02-03.

Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som bok, ljudbok eller e-bok.
Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska. Boken är skriven av författaren Daniel Eriksson. GidRapid är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska var 2011-02-03.

Originalspråket som Daniel Eriksson skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är Tvåspråkiga & flerspråkiga ordböcker vilket ger den Ff(x),Fc(x) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 2 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 305 x 215 x 1 mm och den väger så mycket som 40 g. Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska ISBN är 9789186117061. Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska är en fristående bok .


Läs Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som bok

För dig som vill köpa och läsa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som ljudbok

Vill du lyssna på Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska som pocket

Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska
 • Författare: Daniel Eriksson
 • Genre: Tvåspråkiga & flerspråkiga ordböcker
 • Förlag: GidRapid
 • Utgivningsdatum: 2011-02-03
 • Pris: 59
 • Format: Övrigt
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 2
 • Fysiska dimensioner: 305 x 215 x 1 mm
 • SAB: Ff(x),Fc(x)
 • ISBN: 9789186117061

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska?

Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska är skriven av författaren Daniel Eriksson

När gavs Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-02-03.

Var kan jag köpa Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska?

Vi rekommenderar att du köper Tyska ord & uttryck : snabbguide till ett grundläggande ordförråd i tyska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lär dig tyska snabbt med denna dubbelsidiga inplastade lathund i A4-format med grundläggande tyska ord och uttryck (svenska-tyska). Ordlistan innehåller över 600 vanliga ord och uttryck för nybörjare i alla åldrar. Utmärkt redskap att använda på språkkursen, resan eller arbetsplatsen. Innehåller allt du behöver för enklare samtal på tyska! Den dubbelsidiga laminerade guiden innehåller: * För språkkursen, resan eller arbetsplatsen * Alltid till hands för referens och repetition * Laminerad – slitstarkt och tvättbart material * Från den bästsäljande serien “Snabbguide till ett grundläggande ordförråd” – Hälsningsfraser – Siffror & Ordningstal – Månader, veckodagar & tidsuttryck – Mat & Nöjen – Hem & Skola – Väder & Natur – Kläder, kroppsdelar & färger – Frågeord, adjektiv & verb – …och mycket mer!

Utgivande förlag: GidRapid