Tvåändsstickning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Kahnlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Tvåändsstickning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tvåändsstickning är skriven av Karin Kahnlund och gavs ut 2019-10-23.

Tvåändsstickning som bok, ljudbok eller e-bok.
Tvåändsstickning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tvåändsstickning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tvåändsstickning. Boken är skriven av författaren Karin Kahnlund. Hemslöjdens Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tvåändsstickning var 2019-10-23.

Originalspråket som Karin Kahnlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qccaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tvåändsstickning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 47 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 7 mm och den väger så mycket som 150 g. Tvåändsstickning ISBN är 9789187471193. Tvåändsstickning är en fristående bok .


Läs Tvåändsstickning som bok

För dig som vill köpa och läsa Tvåändsstickning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tvåändsstickning som ljudbok

Vill du lyssna på Tvåändsstickning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tvåändsstickning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tvåändsstickning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tvåändsstickning som pocket

Tvåändsstickning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tvåändsstickning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tvåändsstickning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tvåändsstickning
 • Författare: Karin Kahnlund
 • Genre:
 • Förlag: Hemslöjdens Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-10-23
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 47
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 7 mm
 • SAB: Qccaa
 • ISBN: 9789187471193

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tvåändsstickning?

Tvåändsstickning är skriven av författaren Karin Kahnlund

När gavs Tvåändsstickning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-23.

Var kan jag köpa Tvåändsstickning?

Vi rekommenderar att du köper Tvåändsstickning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vill du ha ett slitstarkt, varmt och stadigt plagg är tvåändsstickning en fantastisk teknik som dessutom ger dig möjlighet att sticka vackra ytstrukturer och spännande grafiska mönster. Den täta oelastiska stickningen lämpar sig dessutom särskilt bra att brodera på. I häftet Tvåändsstickning finns allt du behöver kunna för att sticka dina första tvåändsstickade vantar och mönstra med struktur och färg. Välj bland 15 olika beskrivningarna i fyra olika storlekar (från baby till herr) eller utgå från grundbeskrivningen och mönstra vanten efter eget huvud. I slutet av häftet finns ett rikligt illustrerat teknikavsnitt som tydligt visar hur du gör allt från uppläggningar och maskor till ökningar och hoptagningar.Författare är Karin Kahnlund som har ett mästarbrev i stickning. Häftet Tvåändstickning ingår i serien Hemslöjdens teknikhäften utgivna av Hemslöjdens förlag.

Utgivande förlag: Hemslöjdens Förlag