Tvåändsstickat – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Birgitta Dandanell

Jämför och hitta det billigaste priset på Tvåändsstickat innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tvåändsstickat är skriven av Birgitta Dandanell och gavs ut 2010-09-13.

Tvåändsstickat som bok, ljudbok eller e-bok.
Tvåändsstickat

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tvåändsstickat

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tvåändsstickat. Boken är skriven av författaren Birgitta Dandanell. Dalarnas museum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tvåändsstickat var 2010-09-13.

Originalspråket som Birgitta Dandanell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qccaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tvåändsstickat i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 20 mm och den väger så mycket som 600 g. Tvåändsstickat ISBN är 9789197811453. Tvåändsstickat är en del av serien: Dalarnas fornminnes och hembygdsförbunds nr 39.


Läs Tvåändsstickat som bok

För dig som vill köpa och läsa Tvåändsstickat som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tvåändsstickat som ljudbok

Vill du lyssna på Tvåändsstickat som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tvåändsstickat som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tvåändsstickat som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tvåändsstickat som pocket

Tvåändsstickat finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tvåändsstickat med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tvåändsstickat med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tvåändsstickat
 • Författare: Birgitta Dandanell
 • Genre:
 • Förlag: Dalarnas museum
 • Utgivningsdatum: 2010-09-13
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 20 mm
 • SAB: Qccaa
 • ISBN: 9789197811453

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tvåändsstickat?

Tvåändsstickat är skriven av författaren Birgitta Dandanell

När gavs Tvåändsstickat ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-09-13.

Var kan jag köpa Tvåändsstickat?

Vi rekommenderar att du köper Tvåändsstickat hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Genom ett vantfynd från 1600-talet – det tidigaste i Sverige – uppmärksammades tvåändsstickningen både som kulturhistoria och stickteknik. Boken ger en historisk (arkeologisk) bakgrund och är samtidigt en handbok i sättet att tvåändssticka. Boken bygger på en tidigare utgivning (1984) men med helt omarbetad text. Nya rön och historisk fakta, nytagna bilder och nya stickbeskrivningar.

Utgivande förlag: Dalarnas museum