Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Gratte

Jämför och hitta det billigaste priset på Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist är skriven av Anders Gratte och gavs ut 2007-02-01.

Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som bok, ljudbok eller e-bok.
Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist. Boken är skriven av författaren Anders Gratte. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist var 2007-02-01.

Originalspråket som Anders Gratte skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mediaforskning vilket ger den Bub,Ikaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 103 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 240 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist ISBN är 9789144036410. Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist är en fristående bok .


Läs Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som bok

För dig som vill köpa och läsa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som ljudbok

Vill du lyssna på Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist som pocket

Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist
 • Författare: Anders Gratte
 • Genre: Mediaforskning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2007-02-01
 • Pris: 329
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 103
 • Fysiska dimensioner: 170 x 240 x 10 mm
 • SAB: Bub,Ikaa
 • ISBN: 9789144036410

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist?

Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist är skriven av författaren Anders Gratte

När gavs Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-02-01.

Var kan jag köpa Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist?

Vi rekommenderar att du köper Tv-dramaturgi i det lilla formatet : så arbetar en tv-journalist hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Tv-dramaturgi i det lilla formatet får du handledning i hur du skriver text till rörliga bilder. Du lär dig berättandets spelregler och hur du kan utnyttja respektive hantera tv-mediets möjligheter och begränsningar. Här får du förklarat betydelsen av god research, och hur du arbetar med bl.a. storytelling, synk, speaker, ståupp och feedback. Genom boken får du dessutom ta del av författarens personliga reflektioner och tips från ett långt yrkesliv som tv-journalist. Tv-dramaturgi i det lilla formatet vänder sig till elever på medieprogrammet, folkhögskolor och medieskolor, liksom till dem som redan arbetar med rörlig bild och vill veta mer och förstå varför det blir som det blir.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB