Tuskaft – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tina Ignell

Jämför och hitta det billigaste priset på Tuskaft innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tuskaft är skriven av Tina Ignell och gavs ut 2017-09-21.

Tuskaft som bok, ljudbok eller e-bok.
Tuskaft

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 359

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tuskaft

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tuskaft. Boken är skriven av författaren Tina Ignell. TB Ignell AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tuskaft var 2017-09-21.

Originalspråket som Tina Ignell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filt- & mattillverkning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Klotband).

Om du vill läsa Tuskaft i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 196 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 215 x 20 mm och den väger så mycket som 882 g. Tuskaft ISBN är 9789198297614. Tuskaft är en fristående bok .


Läs Tuskaft som bok

För dig som vill köpa och läsa Tuskaft som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 359 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tuskaft som ljudbok

Vill du lyssna på Tuskaft som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tuskaft som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tuskaft som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tuskaft som pocket

Tuskaft finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tuskaft med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tuskaft med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tuskaft
 • Författare: Tina Ignell
 • Genre: Filt- & mattillverkning
 • Förlag: TB Ignell AB
 • Utgivningsdatum: 2017-09-21
 • Pris: 359
 • Format: Inbunden (Klotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 196
 • Fysiska dimensioner: 215 x 215 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198297614

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tuskaft?

Tuskaft är skriven av författaren Tina Ignell

När gavs Tuskaft ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-21.

Var kan jag köpa Tuskaft?

Vi rekommenderar att du köper Tuskaft hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En vävbok om tekniken tuskaft. Över 60 beskrivningar samt tekniktips om färgning, veckning, efterbehandling och mycket annat. Textilierna är fotograferade i naturlig skala, det är lätt att se mönstren och tätheten, och inspireras till egna tolkningar!

Utgivande förlag: TB Ignell AB