Tusen år hos Gud – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stig Dagerman

Jämför och hitta det billigaste priset på Tusen år hos Gud innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tusen år hos Gud är skriven av Stig Dagerman och gavs ut 2016-09-14.

Tusen år hos Gud som bok, ljudbok eller e-bok.
Tusen år hos Gud

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tusen år hos Gud

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tusen år hos Gud. Boken är skriven av författaren Stig Dagerman. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tusen år hos Gud var 2016-09-14.

Originalspråket som Stig Dagerman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Nc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Tusen år hos Gud i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 50 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 120 x 4 mm och den väger så mycket som 69 g. Tusen år hos Gud ISBN är 9789113077420. Tusen år hos Gud är en fristående bok .


Läs Tusen år hos Gud som bok

För dig som vill köpa och läsa Tusen år hos Gud som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tusen år hos Gud som ljudbok

Vill du lyssna på Tusen år hos Gud som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tusen år hos Gud som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tusen år hos Gud som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tusen år hos Gud som pocket

Tusen år hos Gud finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tusen år hos Gud med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tusen år hos Gud med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tusen år hos Gud
 • Författare: Stig Dagerman
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2016-09-14
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 50
 • Fysiska dimensioner: 185 x 120 x 4 mm
 • SAB: Nc
 • ISBN: 9789113077420

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tusen år hos Gud?

Tusen år hos Gud är skriven av författaren Stig Dagerman

När gavs Tusen år hos Gud ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-14.

Var kan jag köpa Tusen år hos Gud?

Vi rekommenderar att du köper Tusen år hos Gud hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Något halvår före sin död lämnade Stig Dagerman manuskriptet till den berättelse som nu framlägges för offentligheten. Han karakteriserade den som En prolog vilken utspelas hos en berömd man i London. Den ryktbare mannen var Isaac Newton, och i hans hus ikläder sig Gud en människas, en segelsömmares skepnad. Berättelsen var tänkt som en upptakt till en roman om Carl Jonas Love Almqvist i landsflykt, ett projekt som livligt sysselsatte Stig Dagermans tankar under hans sista levnadstid. Han ställde emellertid planen på framtiden ­- ämnet var, sade han, för stort, för rikt, för viktigt, för att han skulle kunna göra det rättvisa under en kort och hektisk arbetstid.Prologen TUSEN ÅR HOS GUD skulle få sin pendang i om att Almqvist varit i Söderhavet. Denna notis eggade hans fantasi och gav honom idén till epilogens utformning: segelsömmaren Gud, som uppträder som ett slags flygande holländare på haven, skulle nere i Stilla Oceanen möta den svenske diktaren.

Utgivande förlag: Norstedts