Turkräden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mats Röyter

Jämför och hitta det billigaste priset på Turkräden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Turkräden är skriven av Mats Röyter och gavs ut 2019-12-18.

Turkräden som bok, ljudbok eller e-bok.
Turkräden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Turkräden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Turkräden. Boken är skriven av författaren Mats Röyter. Lumenos Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Turkräden var 2019-12-18.

Originalspråket som Mats Röyter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Turkräden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 228 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Turkräden ISBN är 9789187855573. Turkräden är en fristående bok .


Läs Turkräden som bok

För dig som vill köpa och läsa Turkräden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Turkräden som ljudbok

Vill du lyssna på Turkräden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Turkräden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Turkräden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Turkräden som pocket

Turkräden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Turkräden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Turkräden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Turkräden
 • Författare: Mats Röyter
 • Genre: Historisk skönlitteratur
 • Förlag: Lumenos Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-12-18
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 228
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187855573

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Turkräden?

Turkräden är skriven av författaren Mats Röyter

När gavs Turkräden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-18.

Var kan jag köpa Turkräden?

Vi rekommenderar att du köper Turkräden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Efter anfallet på den lilla isländska byn på Hemön en sommardag år 1627 har Armann inte kunnat sluta sina ögon utan att höra turkarnas vrål och skriken av människor, innebrända i sina egna hus. På näthinnan ser han sina båda pojkar ligga dräpta i leran och hustrun och dottern släpas ombord på det främmande fartyget. Han ser ingen annan väg att välja än att ge sig av för att försöka rädda dem. Det är början på en svår och strapatsfylld färd. Men om han ens finner dem, hur slutar då resan? Och kan någon vara densamma efter att ha varit i slavägarnas våld? En fängslande skildring av isländsk historia som kommer att beröra dig djupt. Sagt om In i Karoo och bortom: “… en gripande och viktig bok som nyanserar en svår fråga.” – Simon O. Pettersson, Samtiden

Utgivande förlag: Lumenos Förlag