Trolleri : som konst och kultur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Eklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Trolleri : som konst och kultur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Trolleri : som konst och kultur är skriven av Per Eklund och gavs ut 2016-08-23.

Trolleri : som konst och kultur som bok, ljudbok eller e-bok.
Trolleri : som konst och kultur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Trolleri : som konst och kultur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Trolleri : som konst och kultur. Boken är skriven av författaren Per Eklund. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Trolleri : som konst och kultur var 2016-08-23.

Originalspråket som Per Eklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Cirkus och övrig scenkonst Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Ikö som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Trolleri : som konst och kultur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 474 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 40 mm och den väger så mycket som 1223 g. Trolleri : som konst och kultur ISBN är 9789173317719. Trolleri : som konst och kultur är en fristående bok .


Läs Trolleri : som konst och kultur som bok

För dig som vill köpa och läsa Trolleri : som konst och kultur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Trolleri : som konst och kultur som ljudbok

Vill du lyssna på Trolleri : som konst och kultur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Trolleri : som konst och kultur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Trolleri : som konst och kultur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Trolleri : som konst och kultur som pocket

Trolleri : som konst och kultur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Trolleri : som konst och kultur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Trolleri : som konst och kultur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Trolleri : som konst och kultur
 • Författare: Per Eklund
 • Genre: Cirkus och övrig scenkonst Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2016-08-23
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 474
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 40 mm
 • SAB: Ikö
 • ISBN: 9789173317719

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Trolleri : som konst och kultur?

Trolleri : som konst och kultur är skriven av författaren Per Eklund

När gavs Trolleri : som konst och kultur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-23.

Var kan jag köpa Trolleri : som konst och kultur?

Vi rekommenderar att du köper Trolleri : som konst och kultur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Trolleri som konst och kultur förklarar trollerikonstens historia och utveckling. Författaren berättar om de trollerikonstnärer, kvinnor och män, som kom att använda det oförklarliga för att underhålla en hel värld. Boken skildrar hur historien formade dessa artister och trollerikonsterna som fick det omöjliga att verka möjligt. Trolleri som konst och kultur visar att trollerikonstens kulturella påverkan genom historien varit minst lika betydelsefull som övriga konstarters och kulturyttringars, trots att den verkat utifrån andra förutsättningar och ofta betraktats med oblida ögon. I detta välillustrerade verk ger oss Per Eklund en storslagen historia som hitintills saknats på svensk botten. Per Eklund är pedagog, författare och trollerikonstnär. Som författare har han skrivit läromedel för grundskolans senare del, gymnasiet och vuxenutbildning. Som trollerikonstnär har han vunnit SM i Close-up-trolleri, varit coach för Svenska Landslaget i Magi, suttit som president för Svensk Magisk Cirkel och är nu ständig sekreterare i Svenska Magiska Akademien.

Utgivande förlag: Carlsson