Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Hillert

Jämför och hitta det billigaste priset på Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen är skriven av Sven Hillert och gavs ut 2017-02-01.

Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som bok, ljudbok eller e-bok.
Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen. Boken är skriven av författaren Sven Hillert. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen var 2017-02-01.

Originalspråket som Sven Hillert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den Cia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 145 x 15 mm och den väger så mycket som 315 g. Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen ISBN är 9789173155083. Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen är en fristående bok .


Läs Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som bok

För dig som vill köpa och läsa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som ljudbok

Vill du lyssna på Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen som pocket

Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen
 • Författare: Sven Hillert
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-02-01
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 195 x 145 x 15 mm
 • SAB: Cia
 • ISBN: 9789173155083

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen?

Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen är skriven av författaren Sven Hillert

När gavs Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-01.

Var kan jag köpa Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen?

Vi rekommenderar att du köper Tro i hållbar utveckling : med gud bortom dualismen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hållbar utveckling talar vi om när det gäller klimat och miljö. Tankarna går till biologisk mångfald, ren natur, rättvisa mellan länder och livsmöjligheter för människor.I Tro i hållbar utveckling vidgar Sven Hillert begreppet: utveckling är oundviklig också i trons värld. Förnyelse är nödvändig för att bevara budskapet. Att låta vår tro vara öppen för människors frågor, den världsbild naturvetenskapen ger oss och samtidens utmaningar är att värna trons centrum.Vi behöver befria tron från polariserande krafter, dualism och hierarki. Att särskilja ande från materia, ställa människan över skapelsen och göra skillnad på oss och dem leder till splittring och en ihåligare tro.Sven Hillert inspirerar till att söka ett sätt att tro och tänka som bevarar djupet i kristen tro och just därför kan bidra till att bevara den planet vi lever på och befria mänskligheten. En tro i hållbar utveckling blir till stöd för ett samhälle i hållbar utveckling.

Utgivande förlag: Argument Förlag