Tre enkla regler – finns inte – en romanskola – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elisabet Norin

Jämför och hitta det billigaste priset på Tre enkla regler – finns inte – en romanskola innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tre enkla regler – finns inte – en romanskola är skriven av Elisabet Norin och gavs ut 2011-05-19.

Tre enkla regler - finns inte - en romanskola som bok, ljudbok eller e-bok.
Tre enkla regler – finns inte – en romanskola

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 261

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tre enkla regler – finns inte – en romanskola

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tre enkla regler – finns inte – en romanskola. Boken är skriven av författaren Elisabet Norin. Isaberg förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tre enkla regler – finns inte – en romanskola var 2011-05-19.

Originalspråket som Elisabet Norin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kreativt skrivande (litterär gestaltning): handböcker vilket ger den F.06 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 170 x 24 mm och den väger så mycket som 600 g. Tre enkla regler – finns inte – en romanskola ISBN är 9789176948446. Tre enkla regler – finns inte – en romanskola är en fristående bok .


Läs Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som bok

För dig som vill köpa och läsa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 261 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som ljudbok

Vill du lyssna på Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tre enkla regler – finns inte – en romanskola som pocket

Tre enkla regler – finns inte – en romanskola finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tre enkla regler – finns inte – en romanskola
 • Författare: Elisabet Norin
 • Genre: Kreativt skrivande (litterär gestaltning): handböcker
 • Förlag: Isaberg förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-05-19
 • Pris: 261
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 352
 • Fysiska dimensioner: 220 x 170 x 24 mm
 • SAB: F.06
 • ISBN: 9789176948446

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tre enkla regler – finns inte – en romanskola?

Tre enkla regler – finns inte – en romanskola är skriven av författaren Elisabet Norin

När gavs Tre enkla regler – finns inte – en romanskola ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-19.

Var kan jag köpa Tre enkla regler – finns inte – en romanskola?

Vi rekommenderar att du köper Tre enkla regler – finns inte – en romanskola hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

RÖSTER OM FÖRFATTARENSOM HANDLEDARE: Mitt arbete har utvecklats enormtmed Elisabets hjälp. Hon har alltidfunnits där med goda råd och peppning. Elisabet har gett mycket gott stödunder skrivprocessen, både medkonstruktiv respons, men ocksåsom bollplank och för inspiration. Jag litar på Elisabets omdöme,känner att hon har tagit min textpå allvar. Elisabet Norin uppfyllde minaförväntningar med råge. Henneskommentarer var väldigt pedagogisktskrivna och hon kom med konstruktivaförslag om hur man skulle kunna göravissa omändringar.Röster om boken:De tydliga exemplen, både Elisabets egna och från litteraturen,gör att mitt elevförtroende för hennes kunnande ökar. Jag trorverkligen att boken kommer att uppskattas och hjälpa sina läsarei deras ensamma skrivande.Det är en mycket välskriven, trevlig och lättläst bok. De praktiskatipsen känns relevanta och ger igenkänning och identifikation förden som redan har skrivit en del. De teoretiska partierna kännskorrekta och lovsången till det skrivande livet är inspirerande.

Utgivande förlag: Isaberg förlag