Tre bilar och en död katt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gry Moursund

Jämför och hitta det billigaste priset på Tre bilar och en död katt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Tre bilar och en död katt är skriven av Gry Moursund och gavs ut 2017-05-23.

Tre bilar och en död katt som bok, ljudbok eller e-bok.
Tre bilar och en död katt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Tre bilar och en död katt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Tre bilar och en död katt. Boken är skriven av författaren Gry Moursund. Lilla Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Tre bilar och en död katt var 2017-05-23.

Originalspråket som Gry Moursund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Tre bilar och en död katt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 337 x 10 mm och den väger så mycket som 627 g. Tre bilar och en död katt ISBN är 9789188279583. Tre bilar och en död katt är en fristående bok .


Läs Tre bilar och en död katt som bok

För dig som vill köpa och läsa Tre bilar och en död katt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Tre bilar och en död katt som ljudbok

Vill du lyssna på Tre bilar och en död katt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Tre bilar och en död katt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Tre bilar och en död katt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Tre bilar och en död katt som pocket

Tre bilar och en död katt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Tre bilar och en död katt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Tre bilar och en död katt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Tre bilar och en död katt
 • Författare: Gry Moursund
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Lilla Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2017-05-23
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 242 x 337 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789188279583

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Tre bilar och en död katt?

Tre bilar och en död katt är skriven av författaren Gry Moursund

När gavs Tre bilar och en död katt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-23.

Var kan jag köpa Tre bilar och en död katt?

Vi rekommenderar att du köper Tre bilar och en död katt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En deckargåta i bilderboksformat! Det finns bara tre bilar på ön. Men det är ändå en bil för mycket, när världens finaste kattunge blir överkörd. Vem är den skyldige? Vem är mördaren?! Är det mannen i butiken som svär på sina föräldrars grav att han är oskyldig? Kan det vara gubben Karsten som kan flest svordomar av alla på ön? Eller är det taxichauffören Laila, som ingen egentligen känner och som har en ganska läskig hund?Tre bilar och en död katt är en spännande kriminalgåta i ett fantastiskt sjuttiotals- universum! Skriven och illustrerad av Gry Moursund, som även illustrerat de populära bilderböckerna om Bockarna Bruse.

Utgivande förlag: Lilla Piratförlaget